jump to navigation

Biserica „Buna Vestire”

Mulţumim Domnului nostru Isus Hristos pentru harul de a face parte din biserica „Buna Vestire”, avîndu-l ca pastor pe Vasile Filat, căruia Dumnezeu i-a pus pe inimă să înceapă, împreună cu soţia sa, Anastasia şi cei trei copii, Năstica, David şi Daniel, lucrarea de răspîndire a Evangheliei în regiunea Malina Mică.

O mare bucurie am avut cînd Dumnezeu ne-a binecuvîntat cu primul botez, carea avut loc duminică, 22 martie 2009 şi la care s-au botezat 5 creştini întorşi, de curând, la Domnul : Bârsan Doina, Bârnaz Cristina, Matvienco Anastasia, Vladimir Zolotarevschi şi David Filat.

Suntem binecuvîntaţi să luăm parte la un eveniment de aşa amploare, dat fiind faptul că sunt multe instituţii medicale în care, oamenii abia aşteaptă să vină cineva şi să le aducă  vestea bună şi speranţă în ziua de mîine. Ce altceva decît Cuvîntul lui Dumnezeu le poate oferi aceasta?

Pe lîngă lucrarea de evanghelizare suntem implicaţi în organizarea serviciilor divine, Şcoala Duminicală şi alte proiecte, pe care învăţătorul nostru mereu le cere de la Domnul şi le pune în aplicare împreună cu toţi cei dornici de a împlini Cuvîntul lui Dumnezeu!

În ziua Învierii, am mers împreună cu biserica la spitalele din zonă şi am vizitat bolnavii mai gravi, care n-au avut posibilitatea să plece acasă şi sărbătorească aceasta zi în familie. O experienţă deosebită a fost şi pentru copiii noştri care, erau foarte entusiamaţi de această vizită şi  fiind încurajaţi de bunăvoinţa oamenilor le urau, „Paşte fericit” şi împărţeau ouăle, pe chiar chiar ei, cu o seară înainte, le-au ornamentat frumos.  Mulţumim Domnului că am putut împărtăşi vestea învierii cu cei care cel mai mult au nevoie de nădejdea învierii din morţi, mulţi din ei sărbătorind poate ultimul Paşte din viaţă.

Reclame

Comentarii»

1. Boris - aprilie 24, 2009

nu stiu daca il cunoasteti pe Tony Mendez


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: