jump to navigation

About

p1010068

Familia Talmazan Andrieş şi Ala (în continuare Proverbe 31), Andrieş Jr, şi Adriel-Benedict – o familie formată nu prin voia oamenilor, ci prin voia lui Dumnezeu, datorită harului Domnuui Isus Hristos, înviat din morţi, care stă acum la dreapta Tatălui şi mijloceşte pentru ca darurile Duhului Sfînt să dea rod în familia noastră, pentru slujirea şi folosul altora în Evanghelia mîntuirii, dată tuturor oamenilor de pe acest pămînt. Această Evanghelie m-a schimbat pe mine şi a format-o pe Proverbe 31, pentru ca împreună să împlinim prima poruncă: Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pămîntul.( Geneza 1:28) Apoi cu toată familia să-L slujim pe Dumnezeu cu tot ceea ce avem şi suntem pînă va veni El în slavă.

Adriel-Benedict este cel mai mic în ani din familia noastră dar cel mai matur, deoarece deja de la 4 ani (nu ca tăticul lui la 17) şi-a pus întrebarea, care unii nici la bătrîneţe nu ajung să şi-o pună: „Pentru ce existăm? Pentru ce ne-a creat Dumnezeu?” şi întrebarea care o pune zilnic: „Ce mai facem azi?” Mai multe despre el veţi putea afla la categoria „Copil fiind”, care ne rugăm să apară în curînd, cu ajutorul Domnului.

Andrieş Junior – este un băiat foarte sociabil şi intră foarte uşor în contact cu oricine. Studiază Biblia şi chiar o împlineşte, deşi reuşeşte cel mai bine la capitolul „fiţi primitori de oaspeţi”. Se antrenează în echipa de fotbal, al cărei antrenor este Radu Blendarencu. La şcoala este de neînlocuit şi dacă să înveţe încă nu a prins gustul, atunci în administrare este printre primii. Nu pot să nu menţionez firea sa romantică şi dorinţa de a-şi bucura părinţii, fie prin notele primite la şcoală, fie printr-un bucheţel de flori sau prin diverse momente hazlii pe care obişnuieşte să le repovestească, pentru a ne vedea rîzînd şi plini de voie bună.

Proverbe 31 – aşa mă vede şi mă prezintă soţul meu scump pe mine şi deşi sunt încă departe de acest model, întotdeauna am zis: „Imortant este nu să ajungi ca Proverbe 31(deşi n-ar fi deloc rău), ci să găseşti bărbatul care te crede a fi o astfel de femeie.” În realitate sunt o soţie şi o mamă fericită, înconjurată de atenţia şi dragostea a trei bărbaţi adevăraţi. Sunt deasemenea profesoara de limba engleză în cadrul Asociaţiei Obşteşti „Engleza pentru o viaţă nouă”, şi profesoara de Şcoală Duminicală în biserica „Buna Vestire” – aceste activităţi diferite la prima vedere sunt coordonate şi dirijate de învăţătorul şi pastorul nostru scump – Vasile Filat.

Andrieş – cel mai fericit soţ care a fost vreodată pe pămînt pentru că: Cine găseşte o nevastă bună, găseşte fericirea; este un har pe care-l capătă dela Domnul (Pro 18:22) Un prieten de şcoală s-a aporpiat de mine şi dorea să afle care este secretul fericirii mele. Căci dorea şi el nespus de mult să afle fericirea. Am făcut împreună studiu inductiv din Evanghelia după Ioan şi Adevărul l-a făcut liber iar aceasta i-a adus fericirea pe care o căuta. Fiind diriginte de şantier, lucram la un stăpîn, care atunci cînd avea de rezolvat vreo problemă serioasă mă lua cu el şi mă purta toată ziua Mai tîrziu mi-a mărturisit că atunci cînd eram cu el toate problemele se rezolvau foarte repede. Un alt lucru pe care îl admira la mine era faptul că „da” al meu era „da” şi „nu”, „nu”, obişnuia mereu să spuna că după mine poţi să-ţi îndrepţi şi ceasul. Iar eu totdeauna îi spuneam că aşa mă face să fiu Domnul Isus Hristos.

Reclame

Comentarii»

1. Sergiu - aprilie 15, 2009

Felicitari cu un blogg nou, imi place foarte tare. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

http://www.fiicredincios.wordpress.com

alaandrei - aprilie 16, 2009

Mulţumim pentru felicitări şi încurajare! Multe binecuvintări!!!

2. Alexandru Curbet - aprilie 16, 2009

Succese mari cu acest blog . Domnul să vă ajute.

alaandrei - aprilie 16, 2009

Mulţumim mult! Aşa ne rugăm şi noi! Binecuvîntări!!!

3. marinaflorea - mai 1, 2009

deosebit! pe langa faptul ca sunteti o familia fericita, aveti un talent fascinant de a scrie ingenios!

alaandrei - mai 2, 2009

Ne bucuram si multumim ca v-ati facut timp sa treceti pe la noi!

4. LoryShe* - mai 22, 2009

Imi place enorm de mult ceea ce gasesc la voi pe blog. Superb, tineti-o tot asta si in continuare. Binecuvantari!

alaandrei - mai 22, 2009

Mulţumim mult pentru încurajare. Ne bucură faptul că putem bucura şi pe alţii! Binecuvîntări şi ţie LoryShe!

5. maranatta - septembrie 12, 2009

Mult har!

Va invitam sa va inregistrati blogul dvs. pe Crestini md! .
http://crestinimd.wordpress.com

Succes! Aveti un blog minunat! Promovati-l pe crestini md!

alaandrei - septembrie 12, 2009

Mulţumim mult pentru comentariu şi invitaţie.

6. radulenutafilat - septembrie 22, 2009

Tare e fain blogul vostru, temele pe care le abordati sunt speciale si foarte interesante. Insa nu in ultimul rind sunt speciali cei ci il administreaza, sunteti o familie frumoasa si un exemplu pentru noi.
Succese in continuare.

alaandrei - septembrie 28, 2009

Mulţumim pentru comentariu şi încurajare.

7. Alina Druta - octombrie 6, 2009

Cred ca este cea mai reusita descriere despre niste administratori de blog pe care am vazut-o vreo data, care chiar ma facut sa zimbesc in aceasta dimineata.
Foarte frumos! Continuaţi tot asa!
http://www.familiad.wordpress.com

alaandrei - octombrie 6, 2009

Mulţumim! Ne bucurăm atunci cînd putem să aducem zîmbetul pe faţa cuiva. Continuă să zîmbeşti, aceasta înseamnă că ai de oferit ceva, şi anume dragostea lui Dumnezeu de care au nevoie toţi oamenii fără excepţie.

8. Generatia Curata - noiembrie 6, 2009

Ne bucuram ca aveti asa un blog prin care fiecare poate sa-si ia invataturi pentru sufletul lui.

alaandrei - noiembrie 7, 2009

Mulţumim pentru comentariu.

9. echipa gramma - ianuarie 4, 2010

Salut,
Am cautat adresa ta de e-mail pentru ca vreau sa te invit sa participi la un proiect legat de carte numit “anul 2009 exprimat in carti”, proiect ce se desfasoara pana la sfarsitul lunii ianuarie. Pentru ca nu am gasit-o iti las aici un comentariu pe care il poti sterge ulterior.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt cele 5 carti care te-au marcat sau impresionat placut in 2009 si sa le recomanzi in cateva cuvinte si altora.
Mai multe detalii despre proiect gasesti aici http://www.blog.gramma.ro/?p=106.
Multumesc si astept cu interes raspunsul tau.

10. Alte recomadari de carte crestina | Blog.gramma.ro - ianuarie 19, 2010

[…] Familia Talmazan Andrieş şi Ala recomanda: Personal cred că orice carte poate fi percepută diferit, în dependenţă de starea emoţională şi spirituală prin care trece cititorul, însă sper că aceste cărţi vor fi de folos celor care se hotărăsc să le citească: […]

11. florin - februarie 2, 2010

Felicitari pentru blog! Am citit cateva articole si mi-a placut modul de abordare.

Sa fiti binecuvantati!

alaandrei - februarie 2, 2010

Mulţumim mult!

12. Natalia - martie 26, 2010

Mi-a plăcut foarte mult prezentarea membrilor din familie, o familie minunată, slava Domnului pentru așa exemple. Îmi place mult familia dumneavoastră, multe binecuvântări în continuare!

alaandrei - martie 26, 2010

Slavit fie Domnul! Numai prin El suntem ceea ce suntem!Multumim pentru comentariu!

13. Gabriel - aprilie 27, 2010

Hristos a Înviat! Am o rugăminte mare la dumneavoastră. Îmi doresc foarte mult poza cu Iisus a cărui imagine iese din Biblie, pe care ați postat-o pe site, la articolul „Noul Legământ”, dar într-un format de calitate mai mare, dacă aveți.

V-aș fi profund recunoscător dacă mi-ați putea trimite-o la gabriel.tudor@ymail.com

Vă mulțumesc. Dumnezeu să vă ajute!

alaandrei - aprilie 27, 2010

Adevărat a înviat! Îmi pare rău dar nu am această poză într-un format mai mare, aşa am găsit-o în internet.

14. Tanea si Sergiu - mai 11, 2010

nea placut mult cum ati prezentat familia dumnevoastra. Domnul sa va binecuvinteze!!

15. Adrian si Violeta Blajinschi - noiembrie 12, 2010

Ești juranlist creștin și vrei să înveți cum să proclami Evanghelia și să promovezi valorile Cuvântului lui Dumnezeu prin articolele care le scrii?
Ești blogger creștin și vrei să înveți a scrie articole relevante care să-i conducă pe oameni pe calea credinței? Esti invitat la Sesiune pentru Jurnaliști și Bloggeri (22 noiembrie – 3 decembrie) care este foarte importanta pentru lucrarea pe care o facem impreuna. Esti invitat de catre Pastorul Vasile Filat.

La aceasta sesiune vom studia si epistola I Corinteni.

Va rugam de asemnea, sa ne scriti ce anume ati dori sa invatati la sesiunea aceasta mai mult. e-mail: adrian_blajinschi@stiricrestine.md

Va rugam sa anuntati si pe altii care fac blogging, sau vor sa inceapa un blog, ca sa vina la aceasta sesiune.

16. Libraria Gramma.ro - ianuarie 4, 2011

Salut,

Ne alaturam si noi urarilor pe care le-ati primit la acest inceput de an si va dorim ca harul si bucuriile sa va fie inmultite, rugaciunile ascultate si viata ocrotita.

Va scriem in dorinta de a incepe o colaborare cu dvs. si cu blogul pe care il detineti, colaborare care presupune promovarea cartilor pe care le cititi sau pe care le apreciati. In schimbul acestei promovari, noi va garantam o reducere de 10% permanenta in cadrul librariei noastre http://gramma.ro

Ce spuneti, putem porni la drum impreuna in 2011? Daca da, dati-mi un semn si stabilim in termeni clari colaborarea.

Va multumesc si va doresc un an de indurare.

PS. Fiecare colaborator in acest sistem va primi un cod personal prin care va putea reduce automat comanda sa de pe site cu 10%. In functie de traficul generat, procentul de discount poate creste.

Cu respect,
Ciprian Preda

17. Valentina - aprilie 26, 2011

Wow, ce super si adevarat ati descris familia voastra!!! Am avut o placere deosebita sa citesc!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: