jump to navigation

Activiştii homosexuali susţin:”sexul timpuriu este, de cele mai deseori, consimţit, sigur şi distractiv…” aprilie 2, 2013

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , ,
trackback
Unul din activiştii homosexuali a cerut din nou scăderea vîrstei cosimţămîntului sexual de la 16 la 14 ani, spunînd că aceasta va reduce incidenţa cazurilor de abuz a tinerilor. Peter Tatchell, fondatorul grupului OutRage, a scris pe site Big Think, „Fie că ne place sau nu, mulţi adolescenţi au prima experienţă sexuală aproximativ la 14 sau 15 ani.”
Dacă vrem să protejăm tinerii, şi eu vreau, cel mai bun mod de a face acest lucru este nu prin a-i speria cu arest, dar prin a le oferi sex deschis, de înaltă calitate şi educaţie despre relaţii de la o vîrstă timpurie. Aceasta include împuternicirea lor cu abilităţi, cunoştinţe şi încredere de a spune „nu” avansurilor cu caracter sexual nedorite şi de a raporta violatorii. Comparativ cu incriminarea tinerilor sexual -activi sub vîrsta legală, această stategie de responsabilizare este un mod mai eficient de a proteja tineriii de presiunea de grup si pedofili. O vîrstă mai mare a consimţămîntului  de fapt pune adolescenţii la mare risc de a fi abuzati de „consolidarea ideii că tinerii pînă la 16 ani nu au drepturi sexuale, susţine Tatchell. „Ei susţin că o persoană tînără nu este capabilă să facă o alegere raţională şi morală cu privire la relaţiile sexuale.”
„Vina şi ruşinea cu privire la sex măreşte de asemenea şi probabilitatea molestării, încurajînd acţiunea în ascuns din contul  căreia înfloreşte abuzul,” a adăugat el. Necătînd la ceea ce spun puritanii şi cei ce urăsc sexul, sexul timpuriu este de cele mai multe ori consimţit, sigur, şi distractiv,” spune Tatchell.  Chiar dacă sunt cauzate unele prejudicii, de obicei nu sunt din cauza sexului, propriu zis, dar din cauza abuzului emoţional în relaţie şi a sexului  neprotejat, care poate transmite o infecţie sau lăsa însărcinate pe tinere cănd ele nu sunt gata să fie mame.”
Moynihan a spus, „Cu siguranţă că întotdeauna vor fi minori care vor întreţine relaţii sexuale, dar aceasta nu înseamnă că noi ar trebui să acceptăm aceasta. Sexul este o parte foarte complicată a comportamentului uman, care este prea nuanţat pentru ca tinerii să-l înţeleagă.”
Ea a citat studii care au arătat că tinerii, în special fetele, care încep relaţiile sexuale la o vîrstă fragedă, de cele mai dese ori regretă acest fapt.  Ea a citat pe David Lindsay de la Daily Telegraph care a spus, „Sexul este pentru persoanele care pot să facă faţă consecinţelor, fizice şi de alt gen. Adică, adulţi.” LONDRA, Septembrie 1, 2010 (LifeSiteNews.com)

Este revoltător, este dureros, este atît de îngrozitor faptul că în societatea de azi sunt aşa monştri,  care luptă din răsputeri pentru a răpi de la copiii noştri cel mai scump şi sfînt ce au  –  copilăria, virginitatea, castitatea, puritatea şi de a-i transforma în nişte jucării de făcut sex. Pesonal cred că asltfel de oameni sunt deosebit de periculoşi şi merită toată atenţia noastră pentru a fi opriţi ei şi încercările lor de a-şi satisface perversiunile pe seama copiilor nevinovaţi, care trebuie protejaţi cu orice preţ.

Reclame

Comentarii»

1. Curbet Alexandru - septembrie 5, 2010

Scăderea vârstei va duce doar la mai multe cazuri de pedofilie , doar că de data aceasta legea nu va putea pedepsi atât de dur.

alaandrei - septembrie 5, 2010

pai exact pentru aceasta lupta ei, ca nu poti sa crezi minciunile pe care le spune despre dorinta de a proteja copiii. Unica cale de a-i proteja este sa-i inveti adevarul despre relatia sexuala, asa cum o prezinta Cel care a stabilit si contextul si limitele pentru aceasta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: