jump to navigation

Manifestarea Duhului Sfînt în cei credincioşi iunie 12, 2011

Posted by alaandrei in Felicitări.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Astăzi sărbătorim un eveniment important pentru toţi creştinii şi anume – coborîrea Duhului Sfînt, care a avut loc la Ziua Cincizecimii.  Cu ocazia acestei sărbători le dorim  tuturor vizitatorilor blogului o viaţă călăuzită de puterea Duhului Sfînt, prin care să fie slăvit şi glorificat Numele lui Dumnezeu!

Te-ai întebat vreodată care a fost cauza transformării radicale care avut loc în viaţa ucenicilor, care s-au ascuns în odaia de sus şi nu îndrăzneau să se arate.  Ce l-a făcut pe Petru, care a cedat în faţa unei slujnice şi l-a trădat pe Mîntuitorul, să vorbească cu îndrăzneală în faţa mulţimii chiar dacă i s-a interzis categoric să mai facă aceasta. Ce s-a întîmplat de a putut dormi liniştit în închisoare  chiar dacă ziua următoare trebuia să fie judecat? Ce s-a întîmplat cu toţi aceşti oameni simpli fără stofă de teolog şi fără carte de au ajuns să adune mulţimi de mii de oameni şi să le vorbească cu îndrăzneală despre nădejdea pe care o au şi despre împlinirea Scripturii!

Nu este un alt secret decît cel prin care s-a împlinit făgăduinţa scrisă în Faptele Apostolilor 1:8, „Ci voi veţi primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudea, în Samaria, şi pînă la marginile pămîntului.”

Duhul Sfînt care s-a pogorît la Cincizecime peste ei a fost şi este sursa puterii şi îndrăznelii cu care apostolii au putut să-şi biruie propriile temeri şi frica. Ai îndrăzneala să vesteşti Cuvîntul, ai curajul să mărturiseşti lucrările şi minunile pe care Dumnezeul la face în viaţa ta?

Atunci cînd au fost prinşi şi li s-a interzis să mai vestească Cuvîntul apostolii au înălţat o  rugăciune lui  Dumnezeu cerînd: „Şi acum, Doamne, uită-Te la ameninţările lor, dă putere robilor Tăi să vestească Cuvîntul Tău cu toată îndrăzneala,   şi întinde-Ţi mîna, ca să se facă tămăduiri, minuni şi semne prin Numele Robului Tău celui Sfînt, Isus.” Fapte Apostolilor 4:28-30
Care a fost răspunsul lui Dumnezeu la această rugăciune?  „După ce s’au rugat ei, s’a cutremurat locul unde erau adunaţi; toţi s’au umplut de Duhul Sfînt, şi vesteau Cuvîntul lui Dumnezeu cu îndrăzneală. „ Fapte 4:31

Dumnezeu să ne ajute să ne lăsăm conduşi întotdeauna de Duhul Sfînt pe care El ni l-a dat ca să avem îndrăzneala pe care au avut-o şi apostolii de a duce Evanghelia pînă la marginile lumii.

Reclame

Comentarii»

1. mihailandrei - iunie 1, 2010

Limbile/bolboroselile vb de sectanti penticostali,adica aia de cred ca vb in „limbi” sunt fara inteles si seamana mai degraba cu limbi babilonice decat cu limbile Cincizecimii, deoarece sant alcatuite din fraze din diferite limbi, fara sens si nu spun nimic pe inteles.

Sf.Scriptura spune clar..

„Daca prin limbi nu veti da CUVANT LESNE DE INTELES, cum vor cunoaste ce ati grait ? Veti fi niste oameni care graiesc in vant „( I Corinteni 14, 9 ).

Treaba e limpede…..UN CUVANT LESNE DE INTELES.

„Limbile” vorbite de penticostali,nu sunt chiar limbi. Vorbirea lor contine cuvinte straine, fara legatura si inteles, nu alcatuieste o vorbire precisa.

Oare in felul acesta vorbeau Sf.Apostoli in ziua Cincizecimii? Uite ce spune cartea Faptele Apostolilor…

„Si, iscindu-se vuietul acela, s-a adunat multimea si s-a tulburat, caci fiecare ii auzea pe ei vorbind in limba sa „(Fapt. Ap. 2, 6).

Treaba este limpede ,”fiecare ii auzea pe ei vorbind in limba sa”,nu bolboroseli sectante.

Bolborositul ala al vostru identic cu o perosanele posedate, tavalitul pe jos, concertele rock asa zis „laude lui Dumnezeu”, adica tot ceea ce faceti voi in cultul penticostal (sinagoga satanei) astea toate le „aminteste” Hristos. „Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. „(Matei 24, 11)

Vai de voi!

O limba are SENS! Dumnezeu nu tine cont de bolboroseli,Sf.Apostoli vb IN LIMBI ADEVARATE, nu invetii DRACESTI!

alaandrei - iunie 1, 2010

N-am auzit personal pe nimeni vorbind in limbi, dar ce are a face articolul meu cu asta?Mai cititi odata articolul si veti intelege ca m-am referit la manifestarea Duhului – ca fiind indrazneala de a vesti Evanghelia.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: