jump to navigation

Cel mai bun rezultat al Cupei Mondiale, 2010 octombrie 24, 2010

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , , ,
trackback

Zambia Makwati, biserica Comunităţii, este o biserică plantată ca rezultat al întîlnirilor din timpul Cupei Mondiale, 2010. Un cort a fost ridicat în centrul comunităţii pentru ca oamenii să poate privi meciurile pe un ecran mare. După Cupa Mondială, cortul a fost întors proprietarului, dar oamenii încă mai doreau să se adune împreună  ca să audă Evanghelia. Ei au început să se adune pe un teren deschis de fotbal, rugîndu-se şi închinîndu-se lui Dumnezeu. Echipa  a fost mirată cînd oameni noi s-au alipit şi şi-au exprimat dorinţa de a-L urma pe Cristos, chiar şi dacă va trebui să se adune afară. De atunci conducerea comunităţii a dat un lot de pămînt  pentru construcţia unei clădiri care în timpul săptămînii drept şcoală iar duminica – biserică, cît şi pentru jocuri sportive şi festivităţi. La fel se gîndesc să găzduiacă şi diferite proiecte de dezvoltare ca grădinăritul, tîmplăria, şi croitorie pentru a ajuta la întreţinerea bisericii şi şcolii, dînd speranţă întregii comunităţi. La moment, în comunitatea dată sunt în jur de 200 de copii care nu au acces la învăţătură. (OM Zambia)

Lăudaţi-L pe Dumnezeu pentru această biserică nouă şi pentru creşdincioşi. Rugaţi-vă ca Dumnezeu să asigure un adăpost pentru noua biserică şi şcoală.

Reclame

Comentarii»

1. gradinaeden - noiembrie 1, 2010

http://www.gradinaeden.wordpress.com promoveaza o invatatura care arata drumul inapoi in binecuvantarea gradinii Eden, drum pe care Hristos prin jertfa Lui l-a facut posibil pentru noi, luand asupra Lui pacatul, boala si blestemul. Aparent, e doar un nou blog, dar invatatura de aici se poate pune in aplicare, nu e doar vorba goala,

Daca doriti putem face schimb de linkuri pentru blogroll


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: