jump to navigation

CMB: 20% dintre homosexuali sunt purtători HIV şi jumătate din ei nu sunt coştienţi de aceasta septembrie 29, 2010

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , , ,
trackback

WASHINGTON, D.C., Septembrie 27, 2010 (LifeSiteNews.com) – Aproape jumătate din homosexualii care duc o viaţă sexuală activă sunt infectaţi de virusul care cauzează SIDA şi nu sunt conştienţi că sunt purtătorii acestei boli fatale, comunică  un nou studiu efectuat de cei de la Centrele de Monitorizare a Bolii (CMB) din Statele Unite.

Rezultatele studiului CMB efectuat în 21 de zone urbane în 2008 arată că din 8, 153 de homosexuali sexual activi unul din cinci (1562) au fost testaţi pozitiv cu virusul imunodeficieţei (HIV). Din cei infectaţi, 44 % (680)nu erau conştienţi că ei sunt purtători şi deci şi răspîndesc – HIV. CMB susţine că bărbaţii care întreţin realţii sexual cu bărbaţi se expun la un mult mai mare risc de infectare cu HIV.

Conform CMB rata noilor diagnosticări cu HIV printre homesexuali este mai mare de 44 de ori decît printre heterosexuali. La fel CMB comunică că bărbaţii care au întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi sunt responsabili de 53 % de noi infectări cu HIV, în SUA, în 2006. În acel an CMB a confirmat încă 56,300 de noi cazuri de înfectare cu HIV.

Sistemul National de Monitorizare şi a comportamentului HIV a CMB a adunat date intervievînd bărbaţi de la 18 ani în sus în localurile unde de obicei se adună homesexualii. Food and Drug Administration din SUA se afla sub presiunea de a ridica interdicţia, care funcţionează din 1983 – care vizează pe homesexuali, de a dona sînge, argumentînd că testele de sînge curente pot detecta prezenţa HIV în sînge.

Dar apărătorii politicii FDA au arătat că există o perioadă de pînă la 6 luni în care deşi persoana este infectată aceasta nu se vede în analiza de sînge. Aceasta măreşte şansele ca o persoană infectată cu HIV să transmită acest virus prin transfuzie unei altei persoane.

FDA deasemenea susţine că testele HIV pot să nu arate toţi donatorii care au singele infectat. Deoarece peste 20 de millione de transfuzii se fac anual, FDA spune că fie şi o mică greşeală măreşte şansa de a avea printre donatori persoane infectate cu HIV.

Aceste date au fost publicate de CMB la data de 24 septembrie în Raportul săptămînal al CMB cu privire la Mortalitate şi Morbiditate.

De Peter J. Smith

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: