jump to navigation

Rezultatele studiului despre abstinenţă arătă că valorile părinţilor contează cel mai mult august 26, 2010

Posted by alaandrei in Instructiv-educativă.
Tags: , , , , , ,
trackback

Rezultatele unui studiu guvernamental cu privire la abstieneţă, efectuat de administraţia lui Obama, a arătat că valorile părinţilor contează mai mult decît discuţiile din clasă. Acest studiu a demonstrat cît de importantă şi influentă este moralitatea şi valorile părinţilor pentru copiii lor cînd vine vorba de abstinenţă.  Descoperirile făcute au arătat o semnificativă influienţă a valorilor părinteşti în ce priveşte atitudinea copiilor faţă de abstinenţă de la relaţii sexuale pre-maritale.

Conform raportului de pe site LifeSiteNews.com, „studiul a făcut cîteva descoperiri care contravin cu înţelepciunea conveţională despre atitudinea adolescenţilor şi educaţia sexuală. De exemplu, studiul demonstrează că părinţii şi copii în general se opun sexului pre-marital, adăugînd că adolescenţii au o părere doar cu puţin mai permisivă decît părinţii lor.

„Studiul a descoperit că 70 % din părinţi sunt împotrivă ca copiii lor să întreţină relaţii sexuale pre-maritale, în timp ce doar 60% din copii au afirmat că doar persoanele căsătorite pot întreţine relaţii sexuale. Raportul a indicat că atitudinea socială şi părintească cu privire la sex şi abstinenţă sunt mult mai influiente decît educaţia din cadrul orelor chiar dacă  este orientată spre abstinenţă.”

Cred că e uşor de concluzionat încă o dată că copiii nu fac atît ce le spun părinţii cît ceea ce fac ei. Şi pentru că ne pasă de viitorul copiilor noştri trebuie cu adevărat să trăim ceea ce îi învăţăm şi să fim pentru ei un viu exemplu în totate lucrurile mai ales cele ce ţin direct de viaţă şi moarte.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: