jump to navigation

În favoarea cui se va pronunţa Curtea Supremă? aprilie 20, 2010

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , , ,
trackback

(Reuters)Curtea Supremă examinează cazul grupurilor Creştine care refuză să accepte în calitate de membri pe cei care nu împărtăşesc concepţiile de bază ale acestora  cu privire la moralitate, adică  pe homesexuali şi lesbiene. Acest caz poate avea în viitor implicaţii importante în ce priveşte acomodarea grupurilor creştine în universităţi, şcoli, colegii.

Curtea Supremă şi-a făcut apariţia divizată clar în două tabere: liberalii au venit cu întrebări de genul „ar putea aceste grupuri legal să excludă femeile, minorităţile sau pe cei cu disabilităţi” iar conservatorii au cerut un răspuns la întrebarea „pînă unde poate merge universitatea ca să le impună grupurilor de a accepta ca membri pe cei cu opinii opuse”.

„Chrisitan Legal Society ” fondată în 1961, a menţinut filiale ale studenţilor la drept în toată ţara. Membrii acestei societăţi organizează întîlniri regulate pentru a studia Biblia şi a căuta metode de aplicare a credinţei în practicarea dreptului. Societatea cere semnarea de către membrii ei a declaraţiei de credinţă  dedicîndu-se prin acesta lui Cristos. Ea exlude pe cei care duc un mod imoral de viaţă.

Au fost aduse în discuţie mai multe aspecte ale acestei probleme iar Curtea urmează să se pronunţe cu privire la acest caz pînă la sfrîşitul lunii iunie.

Dar cred că această problemă a fost creată în mod artificial pentru a atrage atenţia şi totodată a sfida şi a cauza piedici în funcţionarea organizaţiei ca atare. Aceasta ridică o serie de întrebări. De i-ar trebui unui homosexual sau unei lesbiene să intre în calitate de membru într-o societate a cărei părăreri şi scopuri nu le împărtăşeşte? Cred că răspunsul vine de la sine. Aşa sunt obişnuiţi să acţioneze. Să fie sfidători şi obraznici!

La data de 26aprilie -2 mai homosexualii vor să organizeze parada prin care să ceară aprobarea Proiectului de Lege care le-ar permite să se clasifice printre alte categorii defavorizate cum ar fi minorităţile şi persoanele cu disabilităţi. La ce le trebuie această lege? Pentru ca apoi să vină în şcoala ta, biserica ta, casa ta şi să spună că vrea să facă parte din grupul tău de studiu, să fie profesorul copiilor tăi ş.a Aţi văzut că tocmai aşa au procedat şi în cazul descris mai sus.

Nu staţi indiferenţi pînă cînd încă aveţi posibilitatea de a vă pronunţa în această privinţă. Dacă doriţi să vă protejaţi familia şi ţara puteţi scrie o cerere la Primărie prin care să cereţi interzicerea acestor manifestaţii ruşinoase care nu urmăresc doar recunoaşterea drepturilor lor. Vedem că ei folosesc acest drept mai tîrziu tocmai pentru ai lipsi pe ceilalţi cetăţeni de drepturile lor.

Reclame

Comentarii»

1. taniusha - aprilie 20, 2010

Sa motivam cit mai multi sa se implice in societate sa nu stea indiferenti de ce se intimpla. Multumesc pentru directii care le vom aplica ca sa avem o societate curata, cu valori frumoase

2. silvia - aprilie 20, 2010

in urma „legilor” lor Majoritatea devine minoritate, si defapt noi vom fi cei discriminati


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: