jump to navigation

Bisericile explorează oportunităţile internetului aprilie 13, 2010

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , ,
trackback

Ziua Evanghelizării prin Internet, o acţiune anuală pentru biserici, a fost programată anul acesta pentru ziua de duminică, 25 aprilie, fiind un îndemn de a explora oportunităţi ineresante, de a împărtăşi Vestea Bună online. Materiale gratuite pregătite – Power Point, clipuri video, pliante, scenarii teatrale şi muzică – pot fi uşor aranjate în prezentări de la 5 la 50 de minute. De la lansarea iniţiativei de către Coaliţia de Evanghelizare prin Internet în 2005, media digitală s-a dezvoltat în mod dramatic. Site-ul Evanghelizării prin Internet este o sursă care cuprinde subiecte despre cum să creezi un site care ar fi „prietenos faţă de cei din afară” folosind Twitter ca evanghelizare, şi idei eficiente pentru blogging. www.InternetEvangelismDay.com

Ne bucuram că  sunt oameni care sunt dornici de a folosi orice prilej pentru a face un bine celor de lîngă ei. Un exemplu extraordinar este cel al Preotului Vasile Filat care a înţeles cît de multe oportunităţi oferă Internetul pentru împărtăşi convingerile şi crezul, chiar creînd programe de lucru la computer şi avînd site-ul www.moldovacrestina.net îl foloseşte cu scop de evanghelizare. Exemplul lui fiind urmat de mulţi alţi creştini. Cred că este bine ca fiecare om să folosească aceste posibilităţi şi să fie o mărturie frumoasă pentru cei din jur.

Mulţumiţi lui Dumnezeu că Internetul poate fi folosit pentru a împărtăşi dragostea Lui. Rugaţi-vă pentru ca cei care caută răspunsuri la întrebările legate de sensul vieţii să găsească bloguri şi site-uri creştine.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: