jump to navigation

Ruşinaţi şi şocaţi … dar la fel au fost şi ceilalţi martie 22, 2010

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , , ,
trackback

Privind al aceşti doi oameni ai crede că sunt nişte prieteni la cătăramă, care probabil se întîlnesc seara la o partidă de şah. Nu,  nu este aşa ei nu se întîlnesc pentru şah şi cel mai trist este că  nu se întîlnesc  la ei acasă, ci caută nu doar să-şi satisfacă nişte porniri păcătoase, ci vor s-o facă, ofensînd, ruşinînd, şocînd şi pîngărind şi alţi oameni şi casele acestora!

Acestor doi homosexuali li s-a refuzat cazarea într-o casă de oaspeţi, „aceasta cauzînd o stare de şoc, ruşine şi umilinţă, de care aceşti doi oameni, cum s-au numit ei respectabili nu au avut parte niciodată pînă acum.” Citind acest articol chiar mi-a fost milă de ei dar nu pentru că au fost refuzaţi, ci pentru că ajungînd la o vîrstă atît de înaintată, unul din ei are 56 şi altul 62, nu au înţeles care le este menirea lor şi nu au descoperit care este adevărata fericire în viaţă.  Că în loc să servească drept un model vrednic de urmat pentru cei tineri, ei inteţionat  promovează  cel mai mare distrugător şi periculos mod de viaţă.

„Nu am fost trataţi abuziv, gazda şi-a cerut scuze pentru că a fost nevoită să ne refuze, şi ne-a întros banii pe care i-am platit,” au spus cei doi. ” Dar cînd ea ne-a văzut, coborînd din maşină, s-a purtat rece şi nu a fost prietenoasă, dar noi ne-am purtat politicos şi prietenos. Am depus cerere la poliţie pentru ca nimeni să nu mai sufere ceea ce am fost nevoiţi să suportăm noi. Legal ea nu are dreptul să ne refuze.”

„Dacă mi-ar fi spus din timp, le-aş fi refuzat din start, dar n-au făcut-o. Nu cred că într-o ţară unde avem libertatea religioasă, statul ar trebuii să mă impună să-mi schimb valorile şi principiile  pe care le respect de o viaţă. Acesta nu este un hotel, ci o casă pentru oaspeţi şi o proprietate privată şi nu suntem gata să găzduim acest fel de activitate în casa noastră. Aceşti oameni sunt foarte organizaţi, am fost inundaţi de o mulţime de e-mail-uri şi de sunete cu caracter abuziv din partea lor. E foarte trist că aleg să opereze în acest mod.”

De ce au ales aceşti oameni să se cazeze anume la această casă de oaspeţi, venind în această regiune să se întîlnească cu nişte prieteni. Oare nu ar fi putut să se oprească la acei prieteni? Dar nu e nici o enigmă aici. Este felul lor obraznic de acţiona,  de a umili şi ruşina pe alţii prin comportamentul lor provocator. Dacă au legea de partea lor de ar mai avea nevoie de omenie? Oare nu le-a fost deajuns că li  gazda a cerut scuze şi le-a  restituit toţi banii. Nu, doar sentimentele lor contează, ce simpt alţii oare mai are vreo importanţă?

„Am fost prietenoşi şi am scris raport la poliţie!” Cîtă generozitate din partea lor. Aceasta este ceea ce ne aşteaptă şi pe noi, dacă va fi semnat proiectul de lege nediscriminare. Acum sunt prietenoşi şi nu vor decît să fie acceptaţi şi să nu fie discriminaţi, dar mai apoi, cînd ajung să aibă legea de partea lor, devin abuzivi şi discriminează pe alţii,  intrînd în casă, familie şi chiar în patul tău dacă ar putea!”

Mă simt şi eu ruşinată şi şocată cînd mă gîndesc că  ţara mea, pămîntul pentru care au luptat buneiii noştri, este inundat de imoralitate şi nu mai e un loc sigur şi sănătos pentru ca să-mi cresc copiii, pe care mi i-a dat Dumnezeu şi pe care îi iubesc enorm. Mă rog pentru ei şi ştiu că numai Dumnezeu îi poate proteja de această lepră şi stricăciune! Dar ce se va întîmpla cu miile de copiii pe care nu are cine să-i înveţe că virginitatea este o virtute şi nu o ruşine, că viaţa sexuală pînă la căsătorie, pe lîngă poveştile frumoase, mai aduce cu sine boli care mutilează trupul aşa că nu mai poţi avea copii, sau trebuie să suporţi acea maladie pentru tot restul vieţii, pentru că puţine din ele se tratează difinitiv? Oare ce va fi cu generaţia care se ridică?!!

Îmi plînge inima în mine,

Şi-aş vrea să strig în gura mare –

Ajunge – atîta desfrînare!

Opriţi puhoiul de mizerii!

Salvaţi poporul care piere!

Unde nu dai e miros greu,

De stricăciune şi păcat,

O ce va fi cu neamul meu,

Care de Domnul a uitat!?!

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: