jump to navigation

Vagonul greşit la Rotterdam martie 18, 2010

Posted by alaandrei in Îngeri şi miracole.
Tags: , , , , , , , , , ,
trackback

Steve Lightle trebuia să ducă Biblii în Europa de Est şi Rusia. I s-a dat biletul lui pentru Ultrecht, Olanda, şi i s-a spus că trebuie să ia trenul spre Rotterdam, apoi să facă o schimbare de trenuri, pentru a pleca la sud în Roosendaal. Trenul a venit cu 5 vagoane. La început toate vagoanele erau marcate pînă la Rotterdam, el s-a grăbit la ultimul, presupunînd că şi destinaţia acestuia va fi aceeaşi.

Trenul îşi începu călătoria. Au lăsat în urmă trei oraşele şi după 45 de minute trenul opri într-o staţie. Uşa s-a deschis. Un bărbat a intrat în compartiment şi mergînd direct spre Steve, într-o engleză perfectă spuse, „Scuzaţi, domnule, dar dumnevoastră aţi greşit vagonul pentru Rotterdam, că să plecaţi la Roosendaal. Nu aţi vrea să mă urmaţi?”

După aceste cuvinte bărbatul coborî din tren. Dar Steve nu s-a mişcat imediat. El era în mare încurcătură. De unde ştia bărbatul cine era el? Cum de ştia că el vorbeşte engleza, cînd toţi ceilalţi vorbeau doar daneza? Dar el a sărit imediat în picioare, cînd văzu că trenul o luă din loc. Vagonul în care se afla el mergea spre Haga – adică în direcţia opusă celeia în care el vroia să ajungă, atunci el înşfăcă cele două valize şi merse după omul misterios. Cînd se afla la o distanţă de doi metri de bărbat, l-a privit direct în ochi şi i-a muluţumit. El s-a întors ca să-şi pună bagajul în vagon  şi apoi s-a întors din nou cu intenţia să întrebe,”De unde ai ştiut de greşeala mea?” dar nu era nimeni acolo, absolut nimeni.

El era aşa de nedumerit încît a început să caute cu privirea peste tot, de-a lungul trenului, pe platformă… Da bărbatul dispăruse cu desăvîrşire!

S-a dovedit a fi de importanţă vitală să poată face acea schimbare de trenuri pentru că, după cum aflase mai tîrziu, planul se schimbă. Dacă af fi luat trenul mai tîrziu întreaga misiune, de a duce Cuvîntul lui Dumnezeu într-o ţară „închisă”, ar fi fost pusă în pericol.

Dr. E.K. Victor Pearce, Miracole şi Îngeri, Volumul IV

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: