jump to navigation

Ştiri creştine – Maroc Martie 12, 2010

Posted by alaandrei in Ştiri.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Schimbarea Ministrului Justiţiei în Maroc a dus la închiderea unui centru care de 10 ani lucreaza cu orfanii de acolo. Mohhamamd Naciri i-a învinuit de prozelitism  şi a dat ordin să fie explulzaţi din ţară avînd doar 30 min pentru a-şi strînge lucrurile şi lipsiţi de posibilitatea de a-şi lua rămas bun de la copiii pentru care au fost în tot acest răstimp – părinţi şi cei mai apropiaţi prieteni. Personalul orfelinatului „Village of hope” (satul speranţei) susţine că totdeauna a fost transparent cu privire la religia lor, dar aceasta n-a cauzat probleme în activitatea orfelinatului în toţi aceşti ani.

Copiii orfani din ţările islamice au o soartă deosebit de  grea şi chiar dacă sunt adoptaţi nu se bucură de acelaş tratament sau drepturi ca şi copiii născuţi în familie. Pentru mulţi din aceşti copiii orfelinatul a fost unica casă pe care au ştiut-o  în această perioada. Chiar şi lucrătorii musulmani care au lucrat cu aceşti copii, au fost daţi afară, astfel că nu este nici o faţă cunoscută printre cei care îngrijesc de ei acum.

Rugaţi-vă pentru aceşti copiii care avut de suferit grav de pe urma acestor acţiuni şi pentru cei care au fost siliţi să plece şi să lase în urmă inimi îndurerate de copiii. Rugaţi-vă pentru părinţi ca Dumnezeu să le dea izbîndă în contestarea acestor decizii din partea Ministerului Justiţiei şi posibilitatea de a-şi întoarce copiii. (mai multe despre aceasta pe site-ul oficial al organizaţiei)

Rugaţi-vă pentru toţi creştinii din Maroc, se pare că această acţiune este prima îndreptată împotriva creştinilor şi că nu vor întîrzia să vină şi altele.

Comentarii»

1. Deportările din Maroc continuă « Familia Creştină - Aprilie 16, 2010

[…] din Noua Zelandă. Poliţia le-a spus că permisurile de reşedinţă au fost revocate din ordinul Ministerului de Justiţie. Vorbitorul unei Ambasade Americane a spus că guvernul marochan i-a informat că ei intenţionează […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: