jump to navigation

Ştiri creştine – Somalia – credincioşii puşi în ordinea de bătaie ianuarie 13, 2010

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Ţara se crede a avea nu mai mult de o mie de creştini între populaţia de 8 milioane, şi militia islamistă Shabab, care controlează cea mai mare parte a Somaliei de sud, este determinată să-i vîneze. Islamiştii militanţi au împuşcat şi omorît o femeie creştină somaleză cînd ea a refuzat să poarte vălul. Bărbaţii creştini frecventează moscheia ca să nu trezească  suspiciuni. Bibliile sunt ţinute ascunse. Nu se fac întîlniri publice, nemaivorbind de biserică. Cel puţin 13 membri a bisericilor subterane au fost omorîţi în ultimile cîteva luni – probabil sute din 2005 încoace. Ţara promovează o versiune a legii sharia, conform căreia fiecare cetăţean născut  în Somanlia este  musulman şi oricine se converteşte la o altă religie se face vinovat de apostazie, care este pedepsită cu moartea. INTERCESSORS NETWORK, 11/09

Reclame

Comentarii»

1. În Somalia creştinii sunt persecutaţi până la moarte « Creştini md - ianuarie 13, 2010

[…] Continuare pe blogul Familia Creştină […]

2. Hamza XXXL - martie 9, 2010

Salaam(Pace). Mai oameni buni Dumnezeu este intr-adevar cel mai milos si cel mai milostiv, ca ne-a dat ratiune si minte ca sa le folosim. Noi musulmanii am condus planeta la un momendat prin Khalifa. De ce nu am omorit crestinii atunci, ce ne oprea?? Daca voi ne considerati asa criminali. KU KLUX KLANUL? Eu nu ma bag dar sunt crestini si sunt teroristi, au facut atentate. Trupele americane si coalitia, din Iraq si Afganistan care macelaresc acolo? Despre ei de ce nu scrieti articole mai vajnici viteji? Sau despre stapanii vostrii sionisti care si-au batut joc de religia voastra in repetate randuri? Va temeti de altcineva in afara de Dumnezeu?

alaandrei - martie 9, 2010

Daca nu este adevarat ne puteti contrazice dar daca este de ce sa nu scrim?Este o ştire. Probabil ca poza a fost aleasa nepotrivit, nu mi-am dat seama.Pace tuturor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: