jump to navigation

Doulos… doar la doi ani de la Titanic ianuarie 12, 2010

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , , ,
trackback

Doulos  este cea mai veche navă de pasageri din lume, acum avînd 95 de ani, construită în 1914, la doar doi ani de la Titanic. Misiunea vaporului Doulos, care făcea parte din OM, s-a încheiat. Necătînd la întreţinerea ei care se făcea anul împrejur, cantitatea de oţel care trebuie înlocuit şi alte reparaţii necesare pentru ca ea să-şi continue navigatia au fost copleşitoare. Nava este în prezent în Singapore şi a fost supusă perioadei anuale de  aflare în docuri uscate şi cercetări. Primele indicii sunt că lucrările ar costa peste € 10 milioane de euro şi să ar dura cinci luni. Echipa executivă de conducere a navelor OM şi de bord crede că nu este potrivit să se investească resurse de asemenea proporţii în navă, din moment ce Doulos ar avea un viitor limitat în cîmpul de misiune. Şeful Executivului al OM nave International, Peter Nicoll, a spus: „S-a ajuns la concluzia că Doulos nu va mai putea să continue misiunea. Nu este ceea ce ne-am dorit, şi are consecinţe grave pentru toată lumea de la bord, şi pentru porturile pe care le-am planificat pentru vizită „. Menţinerea navei conform cu cele mai înalte standarde marine a fost o adevărată provocare de-a lungul anilor. Este o mărturie remarcabilă a profesionalismului şi dedicării atît a personalul non-profit  şi cel tehnic al navei că ea a continuat să îndeplinească cerinţele marine, până acum. Peter Nicoll a declarat: „Noi recunoaştem credincioşia lui Dumnezeu în timpul acestor 32 de ani de slujire minunată a  lui Doulos (ceea ce înseamnă:servitor), ca o misiune remarcabilă a OM, prin mai mult de 600 de vizite de port în peste 100 de ţări. Multe vieţi au fost transformate, atât a vizitatorilor cît şi a celor care au servit la bord. De asemenea, suntem profund recunoscători partenerilor noştri din întreaga lume, care au sprijinit nava în misiune, de-a lungul acestor ani.”

Vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi cu noi, ca să facem faţă provocărilor prezente şi să-L cautăm pe Domnul pe viitor. Cu “Logos Speranta”, o altă navă a misiunii, acum activă şi călătoriile misionare care au loc, suntem în căutarea opţiunilor posibile pentru a găsi o altă navă şi au început deja lucrările la proiectul de înlocuire a lui Doulos. (Ken Miller, OM nave Internaţional)
Multumiţi lui Dumnezeu pentru munca care s-a făcut în ultimii 32 de ani, prin Doulos. Rugaţi-vă pentru echipajul de la bord şi de personal, deoarece acum se întorc la casele lor, sau vor adera la un alt domeniu de misiune al OM. Rugaţi-vă că ei să fie aproape de Dumnezeu, în această perioadă de tranziţie dificilă. Rugaţi-vă pentru înţelepciune pentru liderii care lucrează în proiectul de înlocuire a navei  Doulos.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: