jump to navigation

Cărţi care merită citite ianuarie 5, 2010

Posted by alaandrei in Social.
trackback

Am fost invitata de echipa gramma să particip la un Proiect care se numeşte „Anul 2009 exprimat prin cărţi”. Iată citeva din cartile care cred ca ar face diferenţă în viaţa celor care s-ar apuca să le citească:

  1. Seria de cărţi a autorului Ben Carson – Mîini înzestrate, Gîndeşte cutezător, Imaginea de Ansamblu – aceste cărţi nu doar arată cît de mult poate influienţa parintele viaţa copilului său, cît de important este să priveşti în viitor şi să-ţi faci bine partea ta, pentru că Dumnezeu totdeauna onorează pe copiii Săi şi doreşte să ne folosim la maxim tot cu ce El ne-a înzestrat, dar vor fi un motivator puternic pentru toţi să îndrăgească cartea  şi învăţătura şi să o facă un prieten nelipsit  in călătoria vieţii.
  2. ADN-ul Relaţiilor, de Gary Smalley – o carte extraodinară, care va contribui considerabil la înbunătăţirea relaţiilor de comunicare, dar nu numai, în familie şi cu cei din jur. Scoate la lumina problema elementară a tensiunilor relaţionale şi oferă soluţii care funcţionează. M-a ajutat să capăt o imagine noua  cu privire la acest aspect, atît de important, al vieţii.
  3. Food and Love, de Gary Smalley  – este o carte care prezintă o imagine nu tocmai obişnuită pentru noi , despre o alimentaţie corectă, un aspect  important fiind faptul ca ceea ce mincam afecteaza direct sfera emotiva si respectiv relatiile cu cei din jur. Un alt aspect prezentat de autor este dependenţa în special cea alimentara si posibilitatatea de a scapa de aceasta cu ajutorul lui Dumnezeu.
  4. Femeile Bibliei, Mia Oglice – este de fapt un studiu despre femeile din Biblie, cele cu nume si cele ale căror nume nu a fost menţionat dar care au căutat să facă voia lui Dumnezeu şi au fost binecuvîntate de El. Aceasta carte te ajuta sa te cunosti pe tine  si nevoile celor din jur, de asemenea arata că iubirea înţelepciunii are ca urmare liniştea sufletească.
  5. Miracles and Angels, Dr. Victor Pearce – acesta fiind al 4 volum din seria Evidence for Truth,(1 vol.- Science, 2 vol. – Archaeology, 3vol. – Prophecy) în care sunt descrise experienţe ale oamenilor  care au fost în mod direct ajutati de Dumnezeu prin intermediul îngerilor, unele de talie majoră din timpul celui de al II Război Mondial, dar şi miracole inexplicabile recente.  Multe din aceste cazuri fiind documentate chiar şi de presă.
Reclame

Comentarii»

1. Curbet Alexandru - ianuarie 5, 2010

Femeile Bibliei abia le-am cumpărat, văzând că citaţi mult din ele, am hotărât să le fac cadou mamei mele. Dar cred că le voi citi şi eu, dar celelalte cărţi de unde să le iau?

alaandrei - ianuarie 6, 2010

Pe cele ale lui Ben Carson le-am luat cu imprumut de la Biblioteca din incinta Centrului crestin Sfinta Treime. Iar ADN-ul relatiilor pot sa ti-l imprumut eu cu cea mai mare placere. Celelalte doua sunt in engleza.

2. felicia - ianuarie 6, 2010

dar atunci cele in egleza de unde le putem lua?

alaandrei - ianuarie 6, 2010

Una din cele doua e de la o biblioteca de pe linga o misiune, dar cealalta a lui Gary Smalley, imi apartine si ti-o pot imprumuta cu bucurie, daca doresti.

3. Curbet Alexandru - ianuarie 6, 2010

M-aş bucura mult dacă îmi veţi aduce „ADN-ul relaţiilor” duminica.

alaandrei - ianuarie 6, 2010

Ok, fie si duminica, daca zici!

4. ghenadiana - ianuarie 8, 2010

scuze, n-am sa pot duminica aceasta, sunt la calarasi. Se poate duminica viitoare?

alaandrei - ianuarie 9, 2010

Ok.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: