jump to navigation

În ce ne-au întrecut ţările din lumea a treia Decembrie 15, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , , , , , ,
trackback

În Uganda se dezbate un proiect de lege conform căreia homosexualitatea va fi privită ca infrancţiune capitală, alipindu-se ca urmare altor 37 de ţări de pe continentul Africii.

David Bahati care a prezentat legea anti-homosexualitate în parlament a declarat, „Comportamentul învăţat este ceva la care se poate, cu acelaşi succes, renunţa. Nu-mi spuneţi că homosexualitatea este înăscută, este doar o influenţă străină, care se face tot mai simţită aici.” Lege dată,  ce se preconizează să intre în vigoare în februarie, va permite ca homosexualitatea să fie pedepsită cu moartea.

Acest proiect de lege a stîrnit nemulţumirea şi proteste la ambasada Ugandei din Londra. Bahati a precizat că mulţi au înţeles şi interpretat greşit proiectul. „Secţiunea pedepsei cu moartea se referă la pângărirea de către un adult care este homosexual şi acest lucru este în concordanţă cu Legea cu privire la pîngărire, care a fost adoptată în 2007. Intenţia este de a preveni recrutarea copiilor, care se întâmplă în şcoli în care învaţă copii de un singur sex. Noi trebuie să oprim recrutarea şi să asigurăm viitorul copiilor noştri. „

Acest proiect se bucură de susţinerea multora şi nu este unic de felul său. În Nigeria un proiect asemănător aşteaptă să fie aprobat, iar în ţările din Africa de Nord, pedeapsa cu moarte deja este permisă. În Burundia homosexualitatea a primit statutul de crimă în aprilie, 2009, alipindu-se la celelalte 37 ţări în care homosexualitatea este deja ilegală. Pe aceeaşi cale sunt şi Egiptul şi Mali care planifică să criminalizeze homosexualitatea, folosind legea despre moralitate.

Sunt consideraţi săraci şi rămaşi în urmă de lumea dezvoltată, şi totuşi mă întreb pe unde noi cei care suntem, doar cu puţin mai înainte decît ei, am pierdut această dorinţă de a ne proteja copiii şi ţara de această influnenţă distrugătoare. Oare ce am scăpat în legislaţia şi în mentalitatea noastră de nu mai vedem pericol, de nu mai facem nimic ca să oprim acest val de imoralitate şi nu doar atît, ci suntem pe cale să aprobăm o lege care le-ar dezlega mîinile şi le-ar da voie să intre în şcolile, în casele şi în bisericile noastre, ca să pîngărească tot ce avem mai scump şi mai sfînt? Aştept să vă împărtăşiţi părerea pe marginea acestui subiect.

Anunțuri

Comentarii»

1. Religioşii şi inteligenţa « enervant.wordpress.com - Decembrie 15, 2009

[…] sunt lipsiţi, practic, de inteligenţă. M-am convins încă o data de aceasta, intrând pe blogul “Familia Creştină”. Blogheriţa Ala Andrei dă dovadă de o lipsă totală de logică în unul din textele ei, în […]

alaandrei - Decembrie 15, 2009

Muţumim pentru că v-aţi expus părerea cu privire la ceea ce credeti despre mine, eu de fapt aşteptam să vă expuneţi părerea cu privire la subiectul din articol, am înţeles totuşi din cele scrise, că inteligenţa de care dispuneţi nu v-a ajutat să înţelegeţi nici subiectul, nici opinia mea cu privire la el… dar nu e de mirare, prin modul de viaţă pe care l-aţi ales, v-aţi lipsit de capacitatea de a da viaţă şi de a fi părinte, fapt care limitează considerabil motivaţia şi capacitatea de a privi lucrurile din această perspectivă.

2. Curbet Alexandru - Decembrie 16, 2009

Imoralii nu văd mai mult decât ce li se interzice.

alaandrei - Decembrie 17, 2009

Exact! de fapt aceasta este cauza pentru care adoptă acest mod de viaţă, pentru că sunt egoişti şi egocentrici şi nu doresc să participe la dezvoltarea societăţii şi să-şi asume anumite resposabilităţi, ci doar să beneficieze de toate condiţiile şi posibilităţile pe care le-au creat, la rîndul lor, copiii altor oameni.

3. Radu Blendarencu - Decembrie 18, 2009

Din toate timpurile imoralii au folosit ca mijloc de comunicare cuvintele obscene aruncate cu foarte multa ura, la adrea oricui nu era de acord cu modul lor de viata.

„Insa DOmnul a facut toate pentru o tinta, chiar si pe cel rau pentru ziua nenorocirii” (Proverbe 16:4)

alaandrei - Decembrie 18, 2009

Fiecare da ce are.

4. je - Martie 5, 2010

foarte corect, ar trebui sa fie impuscati toti homosexualii. daca nu, sa ia crestinii atitudine, si sa iasa cu arma in mana la vanat de homosexuali. Caci, in final, asta e mesajul.

alaandrei - Martie 5, 2010

Te invitam si pe tine. In fiecare vineri la ora 23.00 avem „vinatoare”. Dar se pare ca vei fi dezamagit noi nu avem arme care impusca dar care au puterea sa schimbe nu doar modul de viata ci si felul de gandire. Daca ai fi sincer ai vedea altceva in mesaj, iar daca ai avea si copii apoi cu siguranta ai vedea realitatea si ai incerca sa-i protejezi. Am vrut doar sa specific ca cei care sunt considerati ramasi in urma totusi cauta sa-si protejeze viitorul tarii si a copiiilor lor, nu credem ca pedeapsa cu moartea este o sentinta pe care i-o scrie cineva unui homosexual, el deja a ales acest sfirsit pentru sufletul sau, adica moartea spirituala, si viata vesnica e cea care conteaza mai mult decit cea de acum.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: