jump to navigation

Cum stii cui să-i urezi „Crăciun Fericit”? decembrie 14, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

Pare a fi o întrebare lipsită de sens la prima vedere. „Urezi tuturor,” este răspunsul care se cere. Însă odată cu trecerea vremurilor, unii au uitat de unde vin, şi  încotro se îndreaptă, deaceea se simt deranjaţi cînd cineva încearcă să le amintească acest lucru, fie şi printr-o urare de felul „Crăciun Fericit”.

Zeci de mii de cumpărărători din SUA au hotărît să schimbe situaţia, în  special pentru vînzătorii care de la un timp nu mai sunt siguri cui să-i dorească sărbători fericite şi cui nu. În acest scop au ales să poarte o insignă pe care scrie: „E Ok să-mi urezi Crăciun fericit.” Pînă în prezent au fost distribuite 200.000 de astfel de insigne ca parte a acestei campanii, aceata fiind doar începutul. Cînd numărul de insigne va atinge cifra de un milion, se va face un apel la toate magazinele mari ca Wall Mart, Home Depot, ş.a care vor primi un mesaj ce comunică despre încercarea de a scoate Crăciunul şi de a-l închide în spatele uşilor private, astfel că sărbătoarea naţională să fie una personală, sărbătorită doar cu uşile închise. Iar cifra finală de insigne care vor fi distribuite se preconizează a fi de 5 milioane.

Proprietarii magazinelor mari sunt încurajaţi prin scrisori să introducă inscripţii şi plancarde cu tematica Crăciunului, iar vînzătorii să nu aibă rezerve în a ura „Crăciun Fericit”, celor care poartă acea insignă.

E mai dificil pentru noi cei care nu avem posibilitatea de a pune la dispoziţie insigne de acest fel, dar cred că putem face şi noi o schimbare dacă la acest Crăciun fiecare va căuta în casele şi familiile noastre să sărbătorim acest eveniment, avîndu-L în centrul atenţiei pe Sărbătorit – adică Pruncul Isus. Să le spunem tuturor că Isus a coborît pe pămînt în chip de om, ca să poată aduce Vestea Bună despre Dragostea lui Dumnezeu, pentru fiecare om de pe pămînt. Crăciunul nu este doar mesele bogate şi cadourile frumos împachetate. Cel mai important cadou pe care ni l-a făcut nouă Dumnezeu a fost Fiul Său. Să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru acest dar atît de scump şi să-L primim, prin credinţă, cu inimile deschise! Crăciun Fericit!

Reclame

Comentarii»

1. maranatta - ianuarie 15, 2010

Tot mai mult si mai mult crestinismul este prigonit. Iar SUA, care se credea o tara si natiune crestina, devine tot mai mult prima care se abate de la adevarurile lui Dumnezeu dand drepturi homosexualilor si prigonid crestinismul.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: