jump to navigation

2.000 de bebeluşi au fost salvaţi noiembrie 3, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

bebesLa dat de 1 Noiembrie s-a încheiat campania „40 Days for Life” (40 de zile pentru viaţă).  Directorul campaniei naţionale din SUA a mărturisit că în rezultatul acestei campanii au fost salvaţi de la avortare 2000 de bebluşi.

Această campanie a început în 2004 într-un orăşel din Texas, anul acesta s-a desfăşurat la nivel naţional. Peste 200.000 de voluntari au stat de veghe, în post şi rugăciune, lînga localurile unde vin femeile gata să renunţe la copii cu care i-a binecuvîntat Dumnezeu.

Una din femei care tocmai venise la unul din centrele medicale pentru această procedură, a văzut la intrare două fetiţe mici, care cîntau: „Isus mă iubeşte”. Femeia a intrat, iar peste un timp a fost văzută, părăsind clădirea cu ochii în lacrimi. Nu a mai dorit să avorteze, ci a plecat să caute alt fel de ajutor specializat. De multe ori doar priveliştea unor oameni care se roagă, pot determina o femeie să se răsgîndească de a săvîrşi acest act groaznic.

Această campanie este una din cele mai de amploare desfăşurată în 212 oraşe în diferite state ale Americii, 5 provincii Canadiene şi Danemarka.  Această iniţiativă contă în rugăciune intesivă şi post, pentru a opriv avortul. Începînd cu 2004 au fost organizate 678 în 282 de comunităţi, incluzînd ţări ca SUA, districtul Columbiei şi America Samoa, Canada, Irlanda de Nord şi Danemarka.

Ţara noastră se află într-o criză demografică acută care se mai agravează şi mai mult datorită faptului că femeile recurg la avort. Dacă vom sta indifernţi faţă de aceasta într-un timp scurt, aproximativ 35 de ani, polulaţia ţării se va înjumătăţi, majoritate contituind oameni vîrstnici.

M-aş bucura mult ca în lista ţărilor participante la această campanie să apară şi Moldova.

Reclame

Comentarii»

1. Curbet Alexandru - noiembrie 5, 2009

o idee foarte bună , poate organizăm şi în Moldova?

alaandrei - noiembrie 5, 2009

Da neaparat!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: