jump to navigation

Ei capătă drepturi mai multe decît noi … dar oare e corect? Octombrie 30, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea, Social.
trackback

Semnarea  primei legi federale de către Barack Obama care presupune protecţia LGBT a fost întîmpinată cu  strigăte de preîntîmpinare din partea drepturilor creştinilor, că foarte curînd această lege va suprima exprimarea libertăţii religioase.

În acelaş timp, un site anti-gay a prevenit că această lege poate fi folosită pentu a opri orice fel de transmisiuni radiofonice cu conţinut anti-gay. Dacă se întîmplă ca într-o emisiune cineva să audă ceva ce l-ar provoca să iasă în stradă şi să rănească o persoană,  va fi învinuită şi staţia de radio nu doar persoana care a provocat rănile.

Un alt pericol pe care îl prezintă această lege este că prin ea generaţia care creşte să fie îndoctrinată de către  oamenii care duc acest mod imoral de viaţă. Curicula şcolară ar putea fi totlamente ajustată la această lege pentru a învăţa copii care sunt lucrurile pe care societatea în care ei trăiesc le consideră a fi ilegale: faptul că critici altă religie sau  susţii că Isus este unica cale poate fi considerat ilegal, sau afirmaţia că homosexualitate este păcat, la fel este ilegal.

Alţii care vor avea de suferit de pe urma aceste legi sunt asociaţiile non-profit care vor fi puse în faţa alegerii de a nu critica alte religii sau de a condamna felul de viaţă homosexual sau de a fi nevoiţi să plătească impozite statului.

La o examinare mai atentă această lege n-are nimic cu oprirea crimei, care deja este în afara legii, în oricare din cele 50 de state, dar are ca scop de a scoate în afara legii şi a opri opoziţia – în special creştinii – şi a opri orice dezbateri cu privire la felul de viaţa homosexual.

Este clar că această lege va afecta în mod nedrept  pe  creştini.  Tim Wildmon, preşedintele Asociaţiei Familia Americană, susţine că „Actul de Prevenire a Crimelor din Ură crează un sistem de castă în  fortificarea legii, preversiunea constîtnd  în faptul că oamenii, care se angajează în relaţii sexuale non-normative, vor avea mai multă protecţie legală decît heterosexualii. Aceasta constituie  o ameninţare  a dreptului la libertatea exprimării şi religiei şi este total inadmisibil.”

Chiar şi compania  privată You Tube a început să interzică plasarea în internet a mesajalor care ar conţine „discursuri de ură”, chiar dacă acestea sunt nişte  păreri religioase proprii.

De fapt, sunt şi alte site-uri pe care poţi încărca video şi pe care poţi difuza show live via camera web, cum ar fi New Media Allience Television şi care are o politică pro-familie şi pro-creştină.

Anunțuri

Comentarii»

1. Nicu Calcea - Octombrie 30, 2009

„Chiar şi compania privată You Tube a început să interzică plasarea în internet a mesajalor care ar conţine “discursuri de ură”, chiar dacă acestea sunt nişte păreri religioase proprii.”

E normal, nu? Se pare că n-ai văzut mesajele cretini… mă scuzi, creştinilor la adresa comunităţilor de gay, lesbiene, etc. Înjurături e puţin spus.

Şi apoi, parcă ortodocşii sunt împotriva catolicilor 24/24. Sau când vine vorba de gay apăraţi şi drepturile catolicilor?

alaandrei - Octombrie 31, 2009

Nu am vazut mesajele crestinilor la adresa comunitatilor gay, nu la adresa lor ar trebui sa fie mesajele ci la modul imoral de viata, si nu injuraturi cu siguranta ca nu au fost crestinii cei care au scris injuraturi, poate asa se numesc ei, cum de fapt si unii din homosexuali sustin ca sunt crestini. Dar faptul ca unii din ei se folosesc de orice ocazie ca sa discrimineze cetatenii care nu impartasesc acealeasi pareri despre modul lor de viata, si chiar sunt destul de agresivi in a promova imoralitatea, ma face sa ma gandesc la viitorul copiilor mei, si n-as dori ca ei sa fie mai aparati de lege decat alti cetateni ai tarii.

2. Curbet Alexandru - Octombrie 31, 2009

Imoralii o fac pe victima, ca apoi să dicteze modul lor de viaţă tuturor.
Şi văd că mulţu sunt din cei ce nu fac discernământ.

alaandrei - Octombrie 31, 2009

Nu doar ca nu fac discernamint dar nici nu vad pericolul care ii pindeste atit pe ei cat si pe cei din familia lor.

3. Crestini md - Noiembrie 14, 2009

Sunt victime atat timp cat nu primesc drepturile. Cum primesc drepturile lor, discrimineaza ei pe altii si nu le pasa ca incalca drepturile altuva, drepturile la opinie, la libera exprimare, dreptul la religie. Apoi, imoralii vor sa para amabili, dar incearca sa ii atingi putin aratandu-le fata lor si vei vedea toata amabilitatea fara machiaj. Adevarul e ca imoralii mereu au fost imorali

alaandrei - Noiembrie 15, 2009

Da asa este, si deja este un fapt dovedit in tarile unde au reusit sa primeasca aceste drepturi, le folosesc la maxim pentru a discrimina pe cei care nu impatasesc convingerile lor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: