jump to navigation

Este avortul o alegere sau o crimă? Octombrie 19, 2009

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , ,
trackback

1 milion de spanioli au ieşit pe străzile Madridului ca să protesteze împotriva legalizării avortului, proiect de lege care va fi pus în discuţie într-un timp apropiat. Cei mai mult sunt indignaţi de un punct din acest proiect care le permite minorilor să întrerupă o sarcină fără acceptul părinţilor.

Care trebuie să fie atitudinea faţă de avort? Ce să răspunzi celor mai mulţi medici care atunci cînd treci pragul cabinetului te şi întreabă dacă doreşti să păstrezi copilul sau doreşti să faci avort. Iar dacă mai văd că femeia nu este decisă îi aduc mai multe argumente pro avort decît contra.

Trăim noi oare vremuri mai grele decît au trăit buneiii şi părinţii noştri într-o ţară devastată de război şi sărăcie? Nicidecum! Suntem noi oare mai emancipaţi sau mai egoişti? Şi cine oare ne dă dreptul să facem această alegere? Cîţi dintre cei care azi păşesc grăbiţi pe străzile oraşului indiferenţi şi dezinteresaţi ar fi în viaţă dacă părinţii lor ar fi avut această opţiune de a alege?

Nu mi se va şterge niciodată din memorie clipele în care îmi admiram copiii nou-născuţi şi nu mă mai săturam să privesc minunea lui Dumnezeu refletată în chipurile lor. „Cel mai teribil lucru pentru o femeie probabil este cel de a fi lipsită de harul de a aduce pe lume un copil?” mă gîndeam. Nimic în lume nu poate înlocui această experienţă în viaţa unei femei.

Ce mare resposabilitate avem noi ca părinţi să educăm copiii noştri în frică de Dumnezeu şi cu o atitudine corectă faţă de Creatorul şi Dătătorul vieţii cît şi faţă de fiinţa care ia naştere în „pîntecele mamei”. Iar dacă am eşuat în educaţie să nu fim noi cei care să facem din copiii noştri criminali, îndemnîndu-i la avort!   Lăsaţi copilaşii!

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: