jump to navigation

Ce crezi tu despre aceasta? Ai curajul să te pronunţi… Iulie 27, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

Charlotte – Festivalul Pride  a  adus mulţimi de oameni la Gateway Village  sîmbată. Evenimentul anual sărbătoreşte comuniatea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transexualilor. Dar nu toţi au „sărbătorit”. Alţii s-au adunat pentru ca să-şi spună poziţia lor, cu privire la subiect.

Cei care au venit la festival au spus că aceasta este o sărbătoare a ceea ce sunt ei.

Vînzătorii şi participanţii priveau spectacolul iar de partea opusă a stărzii se derula o altă manifestare şi anume „Dumnezeu are o Cale mai Bună”.

„Noi nu credem că este mai bine pentru un băieţel să meargă la şcoală îmbrăcat ca o fetiţă,” a spus Michael Brown, directorul Coaliţiei Conştiinţei. „Noi nu credem că cuplurile bărbat-bărbat şi femeie-femeie sunt mai bune pentru copiii care, în acest caz, garantat, nu vor avea o mamă şi un tată.”

Astfel că ei au mers de la Biserica Baptistă sper locul unde se desfăşura evenimentul să se închine şi să se roage.

„Noi ne rugăm ca să le facem cunoscut că Dumnezeu îi iubeşte, că ei nu sunt alungaţi, respinşi şi urîţi şi că este o cale mai bună decît cea a homosexualilor, lesbienilor, bisexualilor şi transexualilor, şi ea se găseşte în Isus, ” a mai spus Brown.

De asemenea, ei au încercat să oprească ceea ce ei numesc agenda activiştilor. „Prin aceasta noi avem îi în vedere pe acei, care au răsărit în ultimii 40 de ani şi încearcă să „ne pună” pe noi, creştinii conservatori, „în dulap,” a declarat Brown.

Anul acesta, una din participantele anuale la pride, Monica Simpson, a hotărît să stea printre acei care au venit  să se roage şi să le spună despre Dumnezeu. „Mi-a permis să văd cît de mult mai avem de lucrat pe acest pămînt dacă noi vorbim despre visul pe care îl care Dumnezeu pentru noi ca să trăim în unitate şi să înţelegem că suntem legaţi împreună,” a spus ea.

Cei care au participat la manifestarea Dumnezeu are o Cale mai Bună au semnat o petiţie prin care au dat consimţămîntul de a păstra pacea.

Pronunţă-te acum, cu privire la acest subiect şi nu aştepta cînd cei care vor să fie comfortabili din contul unei societăţi întregi îţi vor dicta condiţii! Nu aştepta pînă cînd homosexualii şi lesbienele vor avea voie să se fălească pe străzile oraşului tău cu modul lor imoral de viaţă! Scrie  o petiţie  prin care să te pronunţi împortriva imoralităţii şi să asiguri astfel un viitor frumos  copiilor şi nepoţilor tăi!

// //

Anunțuri

Comentarii»

1. Radu Blendarencu - Iulie 27, 2009

Cel mai trist este ca imoralii sunt incurajati de stat. De exemplu presedintele american Obama a refuzat sa aprobe Ziua Nationala Rugaciune, doar o singura zi, dar in schimb a declarat printr-un decret luna iune, deci o luna intreaga, luna lesbienilor , homesexualilor si bisexualilor.
Dea Domnul ca guvernarea care va veni in Moldova sa nu ia exemplu „democratului” Obama


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: