jump to navigation

Frumuseţea împotriva homosexualităţii Iunie 25, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea, Social.
Tags: , , , , , , ,
trackback

Cu toţi am auzit despre confrunatarea dintre „Miss California 2009”, Carrie Preajean, care s-a pronunţat împotriva legalizării căsătoriilor între pesoane de acelaşi sex şi unul din bloggerii considrat celbritate, Perez Hilton, care deschis se declară „gay”.  În urma acestei confruntări ea a auzit în final decizia propritarului show-lui „Miss…”, Donald Trump,  – „eşti concediată”. Deşi  el susţine că concedierea n-are nimic cu concepţiile  ei  despre „gay” ci ţin nemijlocit de nerespectarea contractului care a fost încheiat  cu oragnizatorii concursului. El chiar afirmă ca a încercat să-i acorde o a doua şansă, cu condiţia ca Carrie îşi va respecta contractul.

Melany Ethridge, purtătoare de cuvînt a lui Preajean  nu a comentat şi n-a făcut nici o declaraţie în urma evenimentelor. Dar, în scrut timp, după ce Carrie a aflat despre decizia lui Trump, ea a comunicat pentru revista “Access Hollywood” că niciodată nu  i s-ar fi permis să plece, dacă nu făcea acea declaraţie împotriva legalizării căsătorilor dintre “gay”. De asemenea ea a negat acuzaţiile de neglijare a contractului,  şi a susţinut că aparticipat la evenimentele la care a fost programată să participe.

Am tradus şi comentariile la articol:

DreptatepentruCarrie June 21, 2009

Iată ce trebuie să ştiţi:

– Keith Lewis a declarat că Carrie niciodată n-a lipsit de la vreo programare sau obligaţiune.

– Managerul concursului trebuie să sugereze evenimente la care Regina ar fi interesată să participe. Pe cînd cei care organizează au obligaţiune să facă tot ce le stă în puteri în ce priveşte aceste aranjamente, dar de fapt, Keith Lewis a intervenit chiar ca ea să nu participle la evenimentul special pentru Olimpice, ceea ce Carrie a făcut şi mai înainte, şi chiar a încercat s-o oprească de la salutarea trupelor militare, ci a sugerat participarea ei la premiera filmului cu tematica căsătoriilor “gay”. Iar cînd Carrie a cerut şi protecţie pentru astfel de evenimente, Keith Lewis a sugerat ca ea să se deghizeze.

– Tot el a trecut şi propunerea din parte celor de la Playboy, ceea ce se crede a fi împotriva regulelor cocursului.

– Keith Lewis se prezintă deschis drept unul ce practică homosexualitatea  şi a produs în 2007 un film cu aceeaşi tematică. El a fost cel ce a ridicat o campanie împotriva lui Carrie după răspunsul pe care ea la dat la concurs.

În Evanghelia după Luka 19:40 este scris Şi El(Isus) a răspuns: „Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.”

Astăzi mulţi creştini se abţin de la comentarii cînd vine vorba despre atitudinea pe care o au faţă de homosexualitate. Preferă să tacă, să se eschiveze de la răspuns în loc să se „strige” împotriva acestui dezastru care distruge înteaga umanitate. Ce bine că mai sunt din cei care nu aleg să fugă, ci dau răspunsuri potrivit cu ceea ce cred, chiar dacă asta îi costă !

Carrie acum a devenit mai faimoasă decît cîştigătoarea concursului “Miss USA 2009”!!! Nu ştiu multe despre ea dar faptul că a putut să apere valorile adevărate, care le-a îvăţat de la părinţii ei, şi n-a renunţat la ele  pentru cîştig material şi faimă, cu siguranţă vorbeşte în favoarea ei! Iar pentru noi creştinii ar fi chiar o provocare! Nu admite păcatul în viaţa, casa şi ţara ta! Nu te ascunde după noţiuni ca toleranţă, înţelegere, egalitate în drepturi ş.a. pentru că atunci cînd homosexualii vor intra în drepturi ei nu  vor aplica aceste noţiuni la tine!!!

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: