jump to navigation

Cît costa o viaţă de copil? Iunie 22, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

lei_moldovenesti1O femeie în vîrstă de 29 ani a apreciat valoarea fetiţei de numai 10 zile, pe care a născut-o singură, „Dă-mi  o sută de lei şi ia-o.” Pentru că femeia de care s-a apropiat nu i-a spus că nu avea aceşti bani, „mama” a fost fost gata să-şi vîndă copila cu doar 12 lei!

Altă ţară. Alte mame. Nişte moldovence care locuiau în Italia, fiind cu copiii pe malul mării au neglijat interzicerea de a intra în apa, din cauza condiţiilor nefavorabile. Au permis şi copiilor să intre în apă. Cănd au văzut copiii depărtîndu-se, luaţi de valuri,  au sărit ca să-i salveze. Au apreciat viaţa copiilor lor ca fiind mai valoroasă decît propria lor viaţă.  Salvamarii au salvat copiii, dar nu şi mamele acestora.

Sunt două ştiri care ridică atîtea întrebări!!! Una din ele: „Cît costă viaţa copilului tău?”

Cred că nu este mai mare tragedie şi crimă decît să abandonezi copilul, care este carne din carnea ta şi os din oasele tale, şi pentru care este răspunzător în ochii lui Dumnezeu, este o mîngîere pentru toţi cei care au avut parte de aşa experienţă în viaţă: „Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează, şi să n’aibă milă de rodul pîntecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuş Eu nu te voi uita cu niciun chip: Iată că te-am săpat pe mînile Mele… ” Isaia 49:15-16 … zice Dumnezeu.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: