jump to navigation

Asigură-i copilului tău cel mai strălucit viitor… iunie 1, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

„Atunci I-au adus nişte copilaşi, ca să-Şi pună mînile peste ei, şi să Se roage pentru ei. Dar ucenicii îi certau. Şi Isus le-a zis: „Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi, căci Împărăţia cerurilor este a celor ca ei.” După ce Şi-a pus mînile peste ei, a plecat de acolo. Matei 19: 14

Aşa sunt părinţii… ţin mult la odraslele lor, pentru că sunt carne din carnea lor şi sînge din sîngele lor. Sunt gata la orice fel de sacrifiuciu pentru ei, oricare ar fi preţul, chiar şi viaţa sunt gata să le-o dea. Unica problemă este cum să ştii ce este cel mai bine pentru copilul tău?  Care sunt lucrurile cele mai importante în etapele de creştere şi dezvoltare a unui copil?

Pentru că n-au ştiut să găsească răspunsul la aceste întrebări mulţi au eşuat în cea mai importantă din toate „profesiile” cea de părinte. Nu, nu să nu mă înţelegi greşit, nu încerc să învinuiesc pe cineva! Căci tot din dragoste pentru copiii lor îşi părăsesc părinţii casele, ţara şi pleacă în străinătate, ca să  „asigure un viitor mai bun” urmaşilor lor. De ce atunci copiii sunt nefericiţi şi îşi tot  cheamă acasă tatăl şi mama?

Pentru că cel mai important lucru pe care îl poate oferi un părinte copilului său nici de cum nu este o situaţie financiară mai bună, o bucată de carne mai mare, sau o jucărie mai frumoasă.

Cel mai imporntant lucru este să  nu-i lipsim de ceea ce au ei mai de preţ de la Dumnezeu – un loc în Împărăţia Cerurilor. Aduceţi copiii voştri la Dumnezeu, faceţi-le cunoscut adevărurile eterne, şi înconjuraţii pe copiii dumneavoastră cu dragoste şi rugăciune, mai degrabă decît cu haine şi cadouri scumpe.

Nu permiteţi nimănui să vă opreacă. Şi nu lăsaţi pe nimeni să vă amăgească. Unicul lucru pe care copilul dumneavostră nu-l va „pierde”, „cheltui” sau „irosi” va fi credinţa în Dumenzeu! Avînd la baza vieţii valorile creştine vor putea întodeauna face cele mai înţelepte alegeri, cele mai „profitabile investiţii”, cele mai mari realizări!

Recent am aflat despre un caz tragic, al unui elev – cu reuşite foarte înalte la învăţătură – care a ales după absolvirea şcolii să se… sinucidă!

Nu doresc nici unui părinte să treacă prin aşa exprienţă. Dar cum poţi fi sigur? Poţi fi oare păzitorul copilului tău, 24 din 24 de ore!? Încredinţează-l în mîna lui Dumnezeu şi astfel asigură-i copilului tău cel mai sigur loc din Univers şi cel mai strălucit viitormana-lui!

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: