jump to navigation

Produsele livrate de un … înger Mai 29, 2009

Posted by alaandrei in Îngeri şi miracole.
Tags: , , , , , ,
trackback

02cos-tifetzÎn Suedia locuia un cuplu de misionari. Ei se aflau în mare stîmtoare. Ultimii bani au fost cheltuiţi şi produsele consumate. „Ce să facem,” plîngea soţia, „vom avea de îndurat foame”. „Este doar un lucru pe care îl putem face”, i-a răspuns soţul,” să-i spunem Domnului toate temerile noastre, să-i spunem care sunt nevoile noastre, şi că depozitul nostru e gol. Biblia ne spune să fim specifici decît atît. Hai să privim ce sfat avem în Filipeni 4:6  „Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţămiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gîndurile în Hristos Isus.”

„SpuneI totul”, a repetat soţul.

„Bine atunci să alcătuim o listă cu produse de care avem nevoie”. Soţia a adus o foaie de hîrtie şi a scris următoarele, „Doamne Isuse avem nevoie de: 5 kg de cartofi, 2 kg de făină, 4 kg de mere şi pere, o conopidă şi ceva carne de vacă pentru duminică.” Ea a terminat de scris lista şi apoi şi-a amintit şi adăugat, „Mulţumesc, Isuse”. S-a simţit mult mai bine, făcînd asta şi s-a dus să-şi caute de lucru prin casă. Cîteva ore mai tîrziu, cam pe la 11.30 în acea dimineaţă, s-a auzit o bătaie în uşă. Soţia şi-a şters în grabă mîinile şi s-a pornit să deschidă uşa. Un bărbat stătea la uşă îmbrăcat ca un băcan, cu un şorţ lung, albastru peste hainele ce le purta. În mînă ţinea un coş cu produse. Bărbatu a zîmbit şi a spus, „Am adus ce aţi rugat”. El i-a întins coşul ca ea să poată verifica conţinutul lui. „Dar n-am comandat nimic,” a spus ea. „Ba da, doamnă, aţi comandat.” „Nu, cred că este o greaşeală. Îl chem pe soţul meu. Poate că el poate să explice.” Soţul a venit şi a spus, „Cred că aţi greşit uşa. Mai sunt încă 25 de uşi aici, încercaţi acolo.”

„Nu, eu v-am adus ceea ce aţi cerut,” şi a întins încă o dată coşul spre ei. Soţia l-a luat şi a început să se uite la conţinutul lui. Ea a găsit: 5 kg de cartofi, 2 kg de făină, 4 kg de mere şi pere, o conopidă şi ceva carne de vacă pentru duminică. Ea privi în sus, cu faţa luminată de bucurie, ca să-i mulţumească. Dar bărbatul nu era acolo! Soţul ei a răspuns, „El n-a trecut pe lîngă geam. El pur şi simplu a dispărut! Eu m-am uitat peste tot, dar nu l-am putut găsi.”

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: