jump to navigation

Campania ateistă se lărgeşte… Mai 27, 2009

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , ,
trackback

3253768361_a29dfb3959Autobuzele din Lodra cu publicitate ateistă s-au răspîndit pînă în naţiunea catolică a Spaniei şi după cîte se comunică se va mişca spre Italia. Autobuze purtînd inscripţia, “Porbabil că Dumnezeu nu există. Încetează să te mai nelinişteşti şi bucură-te de viaţă” au apărut în Spania în Ianuarie. În Italia inscripţia va spune “Vestea rea este că Dumnezeu nu există. Vestea bună este că nu avem nevoie de el.”

Această campanie a fost una de răspuns a inscripţiilor de pe autobuze afişînd adresa unui site creştin, care spunea că toţi necredincioşii vor fi despărţiţi de Dumnezeu şi vor arde în focul veşnic. Asociaţiile ateiste au hotărît să riposteze plasînd publicitate pe 30 de autobuze. Însă spre surărinderea lor donaţiile care s-au făcut în acest scop au fost depăşit cu mult suma iniţială. Astfel că acum în înreaga Anglie circulă 800 de autobuze cu afirmaţia că Dumnezeu probabil nu există şi alte  diferite afirmaţii ale gînditorilor atei. Fondatoarea acestei campanii a afirmat că în acest fel vrea să-i „liniştească” pe cei care au fost speriaţi de afirmaţiile despre iad. Unul din cei care au donat bani pentru această companie explica de ce utilizat cuvîntul probabil în sloganul de pe autobuz, ” Am scris probabil pentru că nu poţi să spui că El nu există, că nu exită Moş Crăciun … cei ce spun că noi suntem lipsiţi de sesibilitate şi urîm religia de fapt  nu au argumente solide, nu au ce apăra, deaceea ei recurg la ofensă.”

E trist că oamenii insistă aşa de mult în a-L scoate pe Dumnezeu din viaţa lor, a copiilor lor. Şi mai trist va fi de urmărit consecinţele acestor acţiuni. Pentru mine Biblia este autoritatea supremă şi Cuvîntul lui Dumnezeu. Ea spune în Galateni 6:7 „Nu vă înşelaţi: „Dumnezeu nu Se lasă să fie batjocorit.” Ce samănă omul, aceea va şi secera.” Nu vreau să ofensez pe nimeni doar aduc un alt verset, care fără să vreau îmi vine în minte, din Psalmi 14:1 „Nebunul zice în inima lui,”Nu este Dumnezeu!””

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: