jump to navigation

Ziua Mondială de rugăciune mai 23, 2009

Posted by alaandrei in Social.
trackback

„Dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate dela căile lui rele, -îl voi asculta din ceruri, şi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.” 2 Cronici 7:14

praying_handsPe data de 31 mai, creştinii din nou se vor aduna pentru rugăciune şi pocăinţă avînd inimi sincere şi speranţe unite. Ziua Mondială de Rugăciune constă din trei părţi a naşterii bisericii: zece zile de rugăciune  permanentă pînă la Cincizecime, o zi de rugăciune înălţată de întregul oraş şi 90 de zile de binecuvîntare care urmează. Din acest motiv, Ziua Mondială de rugăciune are trei părţi.

Zece zile de rugăciune permanentă: 21-30 mai, 2009. Începînd din ziua de 21 mai, mikioane de creştini se vor ruga zi şi noapte timp de zece zile pînă la Ziua Mondială de rugăciune

Ziua  Mondială de Rugăciune: 31 mai 2009. În duminica de 31 mai, creştinii din toate ţările se cor aduna pentru rugăciune. Mulţi se vor aduna pe stadioane şi în alte locuri publice. Alţii se vor aduna în grupe mici pe la case.

Nouăzeci de zile de binecuvîntare: 1iunie – 29 august, 2009. Creştinii transformaţi, transformă comunităţile lor, în timp ce se oferă pe ei înşişi lui Dumnezeu ca instrumente, prin care rugăciunile lor vor primi răspuns. Ziua Mondială de rugăciune anticipează formarea sau promovarea alianţei locale dintre păstori, biserici, misiuni şi lideri de afaceri  să aducă binecuvîntare practică şi transformare pentru condiţiile lor.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: