jump to navigation

Căruciorul fugar şi … îngerul Mai 18, 2009

Posted by alaandrei in Îngeri şi miracole.
Tags: , , , , , , , ,
trackback

Kerry şi soţul ei Chris au cumărat un cărucior foarte încăpător, pentru primul lor copil. Kerry făcea cumpărături cu o prietenă şi pentru că în cărucior era destul loc liber, ea a pus cunewborn-baby-girl-three-3-days-old-first-time-in-pram-1-PARmărăturile în capătul neocupat al acestuia. Aceasta a adăugat destul la greutate lui.  Ea a împins căruciorul că să se uite în fereastră unei magatin optic. Acolo era un ecran de testare, care invita la o examinare mai minuţioasă, pentru identificarea problemelor de vedere. Kerry s-a aplecat înainte ca să facă aceasta şi pentru o clipă a slăbit mînerul căruciorului. Căruciorul încărcat fugea repede de la ea, şi adăuga viteză, îndreptîndu-se spre bordura înaltă de trotuar a unui dublu-carosabil, plin de trafic. Cuprinsă de  panică, o luă după cărucior, cu gînd să-l oprească, dar acesta se îndepărta tot mai mult.

Îngrozită, privea cum căruciorului îi mar rămîneau cîţiva centimentri pînă la bordură, gata să-i răstoarne bebeluşul sub roţile maşinilor grăbite. Şi nu era nimeni în apropiere ca să o poată ajuta. În timp ce ea fugea înainte, observă că cineva apăru lîngă cărucior. Era un bărbat de vreo 40 de ani, ce purta  un palton maro, lung. El se oprise în faţa căruciorului. Uşurarea ei era atît de  mare încît un „Salvă Domnului!” îi izbucni de pe buze. Ea privi bărbatul, care spuse, „Da, într-adevăr!” El spuse aceasta cu un ton al vocii care era atît de calm, încît o făcu să creadă că el îl cunoaste pe Domnul, dacă a spus-o astfel.

Ea se întoarse spre prietena sa, care o urmase pe drum în jos, iar apoi se întoarse să-i mulţumească salvatorului binevenit, să-şi exprime uşurarea ei profundă şi gratitudinea, să-i spună, „Aţi fost extraordinar!” … dar nu mai era nimeni acolo.

„Mergeam, redobîndindu-mi calmul,” explica Kerry, „cînd deodată m-a străfulgerat gîndul – era ceva straniu cu privirea la salvarea miraculoasă! Un om obişnuit s-ar fi oprit să vorbească despre incident, şi posibil, să mai sugereze că căruciorul ar fi bine să aibă nişte frîne. Apoi faptul cum a dispărut acel om aşa de brusc, fără un loc evident care să-l ascundă.  Şi apoi mai era şi tonul vocii lui atît de liniştitor, „Da, într-adevăr!” ca răspuns la exclamarea mea, „Slavă Domnului!”

Kerry a simţit sîngele năvălind spre gît şi obrajii îmbujorîndu-se, atunci cînd conştientiză că avuse o întîlnire divină. Ea era încîntată şi mulţumi din toată inima lui Dumnezeu.

Iar pe fetiţa lor au numit-o Ruhama care înseamnă „Cea de care  se va îndura Domnul” Osea 2:1.

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: