jump to navigation

Îţi cunoşti bine drepturile? Aprilie 29, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
trackback

Astăzi, 29.04.2009, la Primăria Municiupiului Bălţi a avut loc conferinţa de presa cu ocazia vizitei sociologului Paul Cameron în acest oraş. Conferinţa a fost organizată de coaliţia „Pro Familia” reprezentată de Radu Blendarencu şi Alexandru Sanduleac preşedintele de la „Orizonturi Noi „.

Alexandru Sanduleac a multumit d-lui Vasilii Panciunc, Primarul care a contribuit la organizarea acestei conferinţe dar şi pentru solidaritatea în scrierea petiţiei care cere eliminarea sintagmei „orientare sexuală” din Proiectul de lege nediscriminarea. Dupa care cuvîntul i-a fost oferit Dr. Paul Cameron.

Dumnealui a prezentat o problemă care afectează majoritatea populaţiei de pe glob şi care are două feţe:

1. În cele mai mari ţări din vest se nasc tot mai puţini copii.

2. Ideologia „faci ce simti în plan sexual” este tot mai răspîndită.

Aceată ideologie  este fundamental nedreaptă şi juridic nefondată. Pentru ca societatea să prospere se cere de la un cetătean să facă 3 lucruri, dintre care două sunt clare şi bine definite:

1. Să respecte Legea.

2. Cei apţi de muncă, să producă mai mult decît consumă.

3. Să se căsătorească şi să dea naştere copiilor, acesta fiind foarte rar menţionat şi parcă, mai tot timpul, ne scapa din vedere.

Oamenii trăind într-o societeate mai puţin complexă priveau acest aspect ca pe ceva foarte important, care se vede din legile existente la acea vreme. În Roma Antică Legea interzicea să moşteneşti proprietate dacă nu aveai familie şi copii, chiar şi regele întelegea că dacă nu are cine sa lucreze pămîntul, atunci nici el nu va avea ce mînca.

Aceasta s-a transmis şi în credinta crestină, vedem poziţia lui Pavel care îndeamnă văduvele tinere să se recăsătorească să aibă grijă de casă şi să crească copii.

Astăzi, consideram ca este corect şi drept să le dăm posibilitate oamenilor sa faca ceea ce simt că vor, cu adevărat, să facă. Oamenii sunt foarte centrati pe satifacerea propriilor necesităţi şi plăceri fără să le pese cum aceasta se va răsfrînge asupra altora.

Bunurile pe care noi astăzi suntem obişnuiţi cu atîta usurinţă să le procurăm de la super-market-uri fără să realizăm de fapt că tot ce avem este produs din costul generozităţii celor care lucrează, a copiilor noştri.

Dar, vedem că în istorie foarte puţini au fost cei care au dat prioritate acestui subiect. Carl Marx abia de a atins importanţa copiilor pentru viitorul societăţii. Cancelarul german Conrad Edenhauer a spus, în 1956: „Copii vor fi totdeauna!”

Statistica arată că în Moldova unei femei ii revine 1.3 copii, pe cînd pentru a menţine acelaş număr de oameni existenţi în societate la moment este necesar de 2.1 copii. Tot vestul se confruntă cu problema că în următorii 35 de ani se va micşora de doua ori numărul populaţiei, şi nu doar atît, ci vor mult mai în vîrstă. Cel putin din punct de vedere istoric, nici o societate nu s-a dezvoltat cu aşa date. De fapt viitorul se duce de răpă… şi trebuie sa ne puna pe gînduri acest fapt.

Sunt mulţi care contribuie la aceasta, dar cei mai „eficienţi” urmăresc împlinirea dorintelor lor sexuale, ei consideră ca alegerea pe care o fac este, de fapt ,dreptul lor, dar toţi ceilalţi  sunt datori să le-o satisfacă.

Cînd creştinătatea a ajuns să influienţeze Roma, homosexualii erau pedepsiţi cu moartea.

In toate celelate ţări la moment se sărbătoreşte. Se crede că statul sau ţara care va accepta şi va oferi privilegii speciale homosexualităţii va fi mai puternică. Pe cînd adevărul este că făcînd aşa contribui la propria distrugere. Aceasta este suicid curat, se dovedeşte în sfera mediciniei , sfera sociala şi sanatatea populaţiei in general.

Este oare corect şi drept ca oamenii sănătoşi şi apţi să aibă familii şi copii, să spună „nu vrem să muncim, să ne căsătorim şi să creştem copii,”  şi să fie apăraţi de lege, iar tu să fii persecutat de ea dacă nu eşti de acord cu ei? Societatea care nu doar le da voie să facă ce vor, dar le crează legi, este o absuridate. Uniunea Europeană prevede în legislaţia sa, la fel şi cateva state din SUA, că dacă bărbatul se simte femeie şi vrea cu această ocazie să facă şi unele schimbări chirurgicale statul va fi cel care va suporta cheltuielile din buzunarul cetăţenilor care îşi plătesc cu grijă impozitele.

Asta nu doar crează unele probleme dar chiar întoarce toată societatea cu picioarele în sus. Astfel că pînă la urmă, cei care lucreaza şi cresc copii, trebuie să le slujească celor care nu se simt mulţumiţi de felul cum sunt.

Încă un pericol real pentru alţi cetăţeni este şi faptul că cei ce întreţin relaţii homosexuale, ajung să aibă pînă la 100 de parteneri sexuali în timpul vieţii şi asta măreşte de la 5 -50 ori probabilitatea de trasmitere a virusului imunodeficitar -Hiv. In SUA din cauza epidemiei de SIDA 300.000 de oameni au murit şi aproximativ 600.000 suferă de această maladie. Pe an, statul cheltuie la 45.000 $ pentru îngrijirea unui bolnav de SIDA.

Banii nu vin de nicăieri, oamenii lucrează ca să cîştige aceşti bani şi e adevărat că e posibil să faci 45.ooo $ pe an, dar este oare corect ca pentru cineva care vrea să-şi satisfacă plăcerile sexuale, să se cheltuie banii lucraţi de oameni şi copiii lor.

Nu poate fi neglijat şi faptul ca oamenii constituie singura sursă de sange. 5 ooo de oameni au murit pentru ca li s-a facut trasfuzie cu sînge infectat, ai căror donatori s-au dovedit a fi homosexuali. 2000 lucratori medicali au fost infectaţi în timp ce îngrijeau de homosexualii bolnavi.

Italia şi Suedia au ascultat de homosexuali, care au spus că dacă nu vor fi aceptaţi în calitate de donatori de sînge „ei vor simţi că fac ceva nedemn şi asta îi va face să se simtă rău”. Este oare corect şi drept, este legal? Cît de justificat este faptul de a accepta sîngele infectat şi a supune unui risc enorm pe cei cărora acest sănge li se va oferi?

Nu se merită să fie repetate astfel de greşeli, facute de UE  sau cei din SUA.

E ceva de înteles cănd în spital toate resursele sunt îndreptate spre a acomoda şi trata bolnavii. Dar noi nu locuim într-un spital. Noi locuim în societatea în care fiecare are drepturi dar şi reposabilităţi pe care este obligat să le îndeplinească fie că simte că vrea aceasta sau nu.

Trei  lucruri care pot ajuta la soluţionarea problemei demografice:

1. Să fie scutiţi de impozite familiile care se ocupă de creşterea şi educarea copiilor-

2.  Să fie creat un website cu cetăţeni de onoare care au copii, fiind indicate şi adresele lor, telefoanele, care să căstige din cand în cand cîte 1000- 2000$.

3. Părintele care educă copii să primeacă 2 voturi în alegeri. Cei care au luat asupra lor asigurarea viitorului, dînd naştere copiilor, să aibă mai mare putere de a crea acest viitor, pentru copiii lor. Cei ce nu au copii nu sunt în stare să analizeze viitorul din această perspectivă.

Anunțuri

Comentarii»

1. Radu Blendarencu - Aprilie 30, 2009

Să dea Domnul ca conducerea să ia în cel mai serios mod, problema familiilor, caci cineva spunea „Când familiile sunt în armonie, imperiul este în ordine”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: