jump to navigation

Epidemia se extinde…te-ai vaccinat? aprilie 25, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
trackback

20070722-seringa

Cîtă panică au semănat printre oameni zvonurile, care circulau într-un timp, despre cei infectaţi de SIDA, care deliberat şi chiar intenţionat infectau alţi tineri de această fatală maldie. Se uita fiecare, înainte de a se aşeza în troleibuz sau la cinematograf, să nu cumva să se aşeze pe acea seringă purtătoare de moarte! Din nefericire, ceea ce se întîmplă acum este mult mai grav decît virusul Imunodeficienţei. Epidemie despre care vă vorbesc acum se răspîndeşte fără de seringi.
De fapt această ea de mult s-a tranfomat în pandemie, căci imoralitatea s-a extins în aşa măsură încît a cuprins, cu părere de rău, tot mai multe ţări şi state. Şi măcar dacă s-ar întreprinde măsuri de a o opri, însă cei ce o răspîndesc, o prezintă nu ca pe o ciumă, ci ca pe un mod normal de viaţă prezentîndu-i pe cei sănătoşi, drept cei cu probleme.
Pînă nu demult era o nemaipomenită obrăznicie şi ofensă să expui în public modul desfrînat de viaţă a homosexualilor şi lesbienilor şi chiar ruşine să fii „diagnosticat” cu această betejeală, astfel că nimeni nu se grăbea să iasă în piaţa, să facă manifestări de vreun fel. La noi în ţară, la data de 7 mai, ei nu doar doresc să iasă la manifestare, ci să susţină un Proiect de Lege nediscriminare(nu stau fără treabă, nu-i aşa?) care să le deschidă noi oportunităţi de a „infecta” şi pe alţii şi asfel a-şi mări rîndurile.
Săptămîna care vine se va organiza o campanie de vaccinare împotriva acestei molime. Nu sta indiferent, căci ea te va ajunge cînd ţi-e viaţa mai dragă. Cînd ajungi şi tu la bătrîneţe să te bucuri de nepoţi, te pomeneşti că vine băitul sau fata care îţi spune că şi-a ales un partener, nu o soţie, sau o parteneră, nu un soţ! Şi dacă s-ar opri doar la aceasta. Dacă vei încerca să-i îndrepţi de pe cale greşită, poţi să faci şi cîţiva ani de puşcărie pentru discriminare! Ei cum îţi pare? Sau şi mai rău în închisoare poate ajuge chiar copilul tău, care spre deosebire de desfrînaţii fără ruşine, duce un mod de viaţă moral.

Ca să se oprească o epidemie, deobicei, se izolează cei care au fost diagnosticaţi ca fiind purtătorii virusului periculos. Interesant însă în cazul imoralităţii, se încearcă exact opusul, băgaţi în „izolatoare” sunt cei care îndrăznesc să-şi apere, ţara, familiile şi copiii!!! Ce paradox!
Nu aştepta să fii infectat. Nu te lăsa amăgit! Vaccinează-te!
Cel mai bun vaccin cunoscut pentru combaterea imoralităţii la moment este împotivirea:
1. Cere, de la persoanele competente, începînd cu Primarul, ca să fie intezise manifestările publice ale homosexualilor şi a lesbienelor!
2. Scrie o petiţie şi semneaz-o tu, familia, rudele, prietenii şi toţi ceilalţi care încă n-au fost „infectaţi”!!!
3. Exprimă-ţi clar opinia atunci cînd ai posibilitate!
Numai împreună putem reuşi!

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: