jump to navigation

O altă revoluţie!!? Aprilie 21, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
Tags: , , , , , ,
trackback

Am fost străpunşi pînă în adîncul sufletului de evenimentele care s-au petrecut recent şi proaspăt este încă, pămîntul pe morimintele celora care şi-au pierdut viaţa şi au lăsat atîta jale şi durere în urmă. Dar ceea ce s-a întîmplat nu poate fi comparat cu dezastrul care încearcă a cîtulea an să ne „revoluţioneze” ţara.

Însă dacă nu vom lua acţiune este foarte posibil să nu mai avem pe nimeni care să se ridice în apararea ţării. Dacă tinerii, care constituie viiotrul naţiunii, vor fi influenţaţi de imoralitatea homosexualilor, care încearcă în fel şi chip să ne convingă de intenţiile lor paşnice şi dezinteresate, pur şi simplu vom fi zdobiţi de acesta ciumă.

Mai jos este scrisoarea adresată Primarului General de Chişinău. Vă îndemn să citiţi această scrisoare şi să scriţi la Primărie, mesaje cu conţinut similar pentru a opri manifestările publice ale homosexualilor şi lesbienelor!

Acum ca niciodată ţara noastră trebuie să se întoarcă cu faţa spre Dumnezeu şi să caute la El ajutor şi scăpare! Nu sta indiferent!

Stimate Domn Primar General de Chişinău ,

cu multă nelinişte în suflet vă scriu acest mesaj pentru a vă ruga, avertiza şi motiva la acţiune. Recent am aflat despre intenţiile homosexualilor şi lesbienilor de a organiza la data de 7 mai, 2009, o manifestare în susţinerea Proiectului de Lege privind prevenirea şi combaterea discriminării, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Am studiat atent această lege şi vreau să spun că nu suntem împotriva legii în sine, ci doar a sintagmei „orientare sexuală” inculsă in ea. Am ajuns la concluzia că folisind această lege, homosexualii vor să manipuleze întreaga societate pentru a promova modul lor imoral de viaţă, ceea ce va avea consecinţe grave pentru viitorul copiilor noştri şi a întregii naţiuni!

Cerem cu insistenţa ca aceasta manifestare publică a homosexualilor să fie interzisă!

Mulţumim anticipat şi credem că veţi face alegerea care va apăra interesele majorităţii, pentru a păzi şi promova valorile sănătoase care să ducă la prosperarea neamului nostru!

Cu mult respect, familia Talmazan

Anunțuri

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: