jump to navigation

Nu te lăsa amăgit Aprilie 17, 2009

Posted by alaandrei in Combate imoralitatea.
trackback

Am citit un articol în ziarul Trud şi n-am putut sta indiferent faţa de atîta minciună şi dezinformare. Am fost printre protestatarii care vara au organizat aşa numitele acţiuni „destul de agresive” dar care, pot să afirm cu certitudine, s-au desfăşurat în mod paşnic. Am protestat nu împotriva săracilor, mamelor solitare, romilor, legii nediscriminare (deşi dacă într-adevăr s-ar căuta să se facă ceva pentru aceste categorii, legile deja existente ar fi suficiente) dar a unei singure sintagme, prin care se încearcă introducerea în legislaţia de stat a unei portiţe care odată deschisă nu va mai putea fi închisă. Deşi se încearcă în fel şi chip să ne convingă că sintagma aceasta este doar „recunoaşterea dreptului la existenţă a persoanelor cu orientare homosexuală” avem atîtea ţări în care odată legiferată, ea a adus după sine schimbări care au dat peste cap întreg sitemul legislativ şi administrativ. Spre exemplu a fost nevoie de sume enorme de bani pentru a perfecta acte de casătorie, carnete de conducere ş.a., pentru a exclude din ele termenul „feminin”şi „masculin” lăsînd persoanelor dreptul de aşi alege sexul. În şcoli, de exemplu, copilul nu mai poate spune: „ Am fost cu mama la cumpărături”, ci trebuie să spună: „Am fost cu parintele la cumpărături”, ca să nu discrimineze pe copiii care nu au mamă, ci au doi taţi. Spuneţi vă rog cum trebuie un părinte să-i explice copilului său că vorbind despre mama sa el discriminează pe cineva? Oare nu este asta o discriminare a familiei, care constituie societate, statul şi viitorul? Astfel că nu putem să stăm indiferenţi şi să aşteptăm să ne convingem pe propria piele de efectele devastatoare a acestei fraze.

Chiar şi din acest articol am văzut cît de distorsionat este adevărul şi cît de bine şi iscusit este deghizată minciuna, iar ei apar în rolul unor enoriaşi cucernici cărora li se interzice să frecventeze biserica, deşi în rîndurile lor sunt mulţi „credincioşi”. Cum pot aceşti oameni pretinde la a fi numiţi astfel cînd cu toţi ştim care este poziţia lui Dumnezeu şi a bisericii faţă de modul lor de viaţă. Întrebarea apare de ce se încearcă atît de insitent să se intre în bisericile, în intitituţiile de învăţămînt şi chiar în familiile noastre? Oare nu pentru a ne discrimina pe noi şi a ne impune felul lor de viaţă şi de gîndire?

Un alt gînd din acest articol era că e mai bine să ai în calitate de vecini un cuplu homosexual inteligent şi liniştit (aşa le place totdeauna să se prezinte, deşi din expreinţa altor ţări am văzut că sunt agresivi şi chiar excesiv de indiscreţi) decît unul de heterosexuali în care bărbatul alcoolic zilnic îşi bate soţia. Însă din intorie vedem că nici o cetate sau oraş n-au fost distruse din cauza alcoolicilor (nu că am încuraja acest viciu) dar din cauza imoralităţii în care trăiau „minorităţile sexuale” au fost distruse două cetăţi mari, Sodoma şi Gomora, cu foc şi pucioasă. Cine ar alege o aşa localitate drept loc de trai?

În tot articolul se accentuiază că cei ce au strîns semnături şi cei care au protestat, luptă împotriva copiilor orfani, mamelor solitare şi invalizilor ceea ce este de fapt o minciună grosolană, căci dacă ar fi fost mai atenţi ar fi văzut ca cerinţa protestatarilor era doar scoaterea din proiectul de lege nediscriminare, a sintagmei „orientarea sexuală” şi nu a legii în sine. De fapt nu cred că neatenţia e de vină aici, mai degrabă intenţia de a duce o ţară întreagă în eroare. Aceasta este tactica pe care o aplică permanent şi în toate domeniile. Dumnezeu îi prezintă pe cei mincinoşi în felul următor: Ca un buzdugan, ca o sabie şi ca o săgeată ascuţită, aşa este un om care face o mărturisire mincinoasă împotriva aproapelui său. Pro 25:18

Să luăm aminte la aceasta ca să nu fim striviţi de buzdugan, loviţi de sabie şi străpunşi de săgeată lor ci să judecăm bine lucrurile şi să alegem ce e adevărat ca să fim fericiţi şi să ne bucurăm de binecuvîntările lui Dumnezeu împreună cu copiii copiilor noştri!!!

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: