jump to navigation

Ziua de Vineri, zi de doliu internaţional aprilie 15, 2009

Posted by alaandrei in Mesaj, Ştiri.
trackback

Cu toţii suntem îndureraţi, cu inimile însîngerate şi ochii înlăcrimaţi cînd ne gîndim la toţi cei care sunt acum în spatele zidurilor închisorilor, în celulele neîncăpătorare, cu răni care dor cummplit, dar mai mult cu sufletul sfîşiat de durere şi demnitatea călcată în picioare.

Au fost folosite diverse tactici pentru ca adevărul să nu ajungă la oamenii de rînd, ca nu cumva să se confirme ceea ce e demult ştiut – regimul sub care gemem cu toţii este cel mai antiuman şi sîngeros.

S-au lăudat că n-au întreprins măsuri şi n-au aplicat forţa pentru că „nu luptă cu copiii”. Dar cum rămîne cu încarcerarea aceloraşi copiii şi a multor altora care nici n-au participat la escaladarea clădirilor, doar că s-au pomenit la locul nepotrivit, la timpul nepotrivit. Continuă să umble prin colegii şi Univresităţi şi să intimideze pe unii, şă aresteze pe alţii.

Vreau să spun că aceşti copii care se spune mereu că “au vandalizat clădirile” au păstrat totuşi ce este mult mai scump decît totate clădirile luate împreună, demnitatea umană şi n-au călcat în picioare pe poliţiştii căzuţi, au format coridor pentru a-I trece pe poliţiştii răniţi, care după cîte se pare au fost primii care au aruncat piatra. Aceşti copiii se află acum în închisori, bătuţi pînă la desfigurare şi pînă ce ajung să-şi verse singele şi viaţa pe gură, să-şi piardă orice speranţă în ziua de mîine sau şi mai rău dorinţa de a trăi. Ce va rămîne în inima şi sufletul acestor copii după ce au fost trataţi într-un mod atăt de sălbatic şi nemilos. Va putea cineva să le pună în vină ura care se va sălăşui în inimilelor poate pentru tot restul vieţii? Ce facem noi ca să ne salvăm viitorul? Cred că înainte de orice altă acţinune trebuie să ne întoarcem cu faţa la Dumnezeu, să ne smerim inimile, să ne rugăm Lui , şi să căutăm la El milă şi îndurare pentru popor şi pentru ţară: Căci aşa vorbeşte Cel Prea Înalt, a cărui locuinţă este vecinică şi al cărui Nume este sfînt. „Eu locuiesc în locuri înalte şi în sfinţenie; dar sînt cu omul zdrobit şi smerit, ca să înviorez duhurile smerite, şi să îmbărbătez inimile zdrobite. Isa 57:15

Comunicat F.A.M.

Forumul Anticomunist din Moldova (F.A.M.) anunţă Vinerea Mare, 17 aprilie, zi de doliu internaţional pentru jertfele totalitarismului comunist, Valeriu Boboc, precum şi pentru toţi morţii nedeclaraţi încă şi pentru care vor fi emise expertize medico-legale false.

Facem apel către toţi românii din întreaga lume, cît şi către toţi cei solidari cu protestatarii de la Chişinău, ca începînd cu ziua de azi să-şi exprime solidaritatea cu familiile victimelor represaliilor comuniste prin legarea panglicilor negre la geamuri, la maşini şi, pur şi simplu, la mînă sau la piept.

De asemenea, cerem protecţie internaţională pentru TOŢI participanţii la protestele din 6-7-8 aprilie, nu doar pentru cei din ultimile rînduri!

Cerem dreptul la un tratament adecvat pentru TOŢI protestatarii, inclusiv pentru cei implicaţi în ciocnirile fizice şi în actele de escaladare şi incendiere a clădirilor Parlamentului şi Preşedenţiei.

A cere protecţie internaţională doar pentru cei aflaţi în ultimile rînduri este de fapt o lipsă de reacţie!

Daţi mai departe acest mesaj.

Reclame

Comentarii»

1. Alexei Tentiuc - aprilie 16, 2009

Foarte bune articole am gasti pe blogul vostru. Imi place si va doresc mult succes in continuare!
In ce priveste zilele de doliu si durerea care a inundat tara noasra… sunt total de acord cu voi.
Dumnezeu sa va binecuvinteze!
http://www.fiibiruitor.wordpress.com

alaandrei - aprilie 16, 2009

Mulţumim pentru că ai vizitat blogul nostru, pentru încurajare si solidaritate! Dumnezeu să vă binecuvinteze!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: