jump to navigation

Prin ce diferă moldovacrestina.net de moldovacrestina.info decembrie 18, 2009

Posted by alaandrei in Social.
Tags: , , , ,
trackback

Am fost miraţi cînd în loc să deschidem portalul moldovacrestina.net ne-am pomenit în faţă cu portalul moldovacrestină.info,  fapt nerealizat la început, pentru că acesta, din urmă, arăta exact ca primul, şi culori şi aranjament, doar conţinutul era diferit.

Studiind mai îndeaproape acest site am înţeles că, de fapt, acesta şi era scopul moderatorului (care nu-şi dezvăluie identitatea), să ducă în eroare vizitatorii fideli ai site-lui moldovacrestina.net.

Alt lucru care constituie o diferenţă majoră este impactul care îl are mesajul, plasat pe aceste site-uri. Pe MC.net veţi găsi sfaturi şi răspunsuri la toate întrebările vieţii din perspectiva Bibliei, pentru a ajuta oamenii sa facă alegeri corecte şi să trăiască o viaţă curată înaintea lui Dumnezeu.  De ce este aşa de important să cunoaştem lucrurile din prespectiva Biblie? Pentru că orice  lucru, învăţătură sau acţiune care nu este potrivit cu Scriptura,  nu are viitor şi în final va arde, şi doar lucrurile, învăţăturile şi acţiunile  izvorîte din înţelegerea corectă a Bibliei vor rămîne veşnic.  Pe MC.info veţi găsi informaţie, uneori subiectivă şi neadevărată, alteori seacă şi fără viaţă. Sunt doar nişte detalii dar care nu te motivează la acţiuni care ar duce la schimbarea personalităţii sau a societăţi într-un mod pozitiv, ci mai degrabă prin detaliile pe care le dau, instighează la ură şi dezbinarea credincioşilor.

Conţinutul site-ului MC.net este folositor pentru oricine doreşte să-L cunoască mai aproape pe Dumnezeu, din orice colţ al lumii, fiind aplicabilă şi practicabilă.  Iar conţinului site-lui MC.info este doar pentru cei care urmăresc aceleaşi scopuri ca şi moderatorul site-lui.

Pe MC.info veţi mai observa şi articole prin care autorii se contrazic pe ei înşişi, iar mai apoi nu le afişează, de ex. Sectele în societatea contemporană.

Un exemplu clar şi la moment ar fi cel al fariseilor care ştiau multe detalii despre Naşterea Domnului dar acestea nu le-au trezit nici cugetul, nici inima pentru ca să meargă şi să se închine înaintea Împăratului de curînd născut. Deschizînd MC.net am fost motivaţi să folosim şi noi posibilitatea de a răspîndi valorile adevărate din Cuvîntul lui Dumnezeu, prin crearea unui blog. Suntem întotdeauna motivaţi pentru acţiuni cu caracter pozitiv, pentru a contribui la păstrarea şi implimentarea valorilor creştine în familie şi în societate.

Considerăm portalul Modovacrestina.net unul de succes, pentru că influenţează pozitiv viaţa celor din jur, prin orice şansă şi fiecare ocazie oferită de Dumnezeu. Vă îndemnăm să vă convingeţi de acest lucru vizitînd acest portal.

Comentarii»

1. Curbet Alexandru - decembrie 26, 2009

Total de-acord, moldovacrestina.net este un portal deosebit.


Lasă un comentariu